Faqja Kryesore /

Probleme gjate hyrjes « Kthehu mbrapa

Jane shume mundesi se pse ti nuk mund te hysh te NumerNje;

Email/Fjalekalim i gabuar
Nese vendos nje kombinim te gabuar email dhe fjalekalimi do te shikosh nje mesazh duke te treguar ty se hyrja jote ishte e gabuar. Nese ke harruar fjalekalimin, mund te kerkosh fjalekalimin tend i cili do te te dergohet ty me email.


Email yt nuk eshte verifikuar
Ti duhet te klikosh linkun e konfirmimit te email yt qe ne te derguam per te aktivizuar llogarine tende. Te lutem sigurohu qe konfigurimet e email tend te lejojne email tona per tu lidhur me ty.


Cookie-t e tua nuk jane te lejuara
Nese ti nuk i ke cookiet e tua te lejuara, ti nuk mund te hysh ose ta perdoresh sitin korrektesisht.

Nje cookie eshte nje file e vogel e vendosur ne kompjuterin tend qe te lejon ty te hysh te llogaria jote.

Opsionet e cookie kontrollohen ne preferencat e shfletuesit(browser) te cilat jane te ndryshme ne varesi te tij. Skicat e meposhtme te tregojne se ku te ndezesh cookie-t ne shfletuesit me te zakonshem.

kliko "Default Level"
Shfletuesit Ku te gjesh opsionet e menu
Tools / Internet Options / Security >
Internet Explorer 5/6/7
Mozilla Firefox Tools / Options / Privacy / Cookies >
kliko "Allow sites to set cookies"
Netscape 4.x Edit / Preferences / Advanced

« Kthehu mbrapa