Faqja Kryesore / Takime / Kerkoj miq

Kerkoj miq

 
Kerko
Titulli
Enjte, 13 Gusht, 2020
Kush osht me fat me mar ngoj mhm (Dardani, Prishtine)

Merkure, 12 Gusht, 2020
kerkoj femer per online chat sod (Prishtine)

Kerkoj nje femer me kalu kohe se bashku (Ne Kosove, Prishtine)

Kerkoj nje femer te edukuar (Prishtine)

Marte, 11 Gusht, 2020
kerkoj femer per online chat sod (Prishtine)

Takime te nxehta (Radhime Vlore, Vlore) (ka foto)

Pershendetje (Durres)

Kerkoj nje femer te edukuar (Prishtine)

Masazher privat dhe sekret vetem per Zonia dhe vejusha (Prishtine)

Hene, 10 Gusht, 2020
Jam 1 Djal 28 Vjeqar kerkoi 1 masazher privat per deshiren time (Prishtine)

Bisexual (Prishtine)

Kerkoj nje femer (Prishtine) (ka foto)

per nje shoqeri sekrete (shqiperi kudo, Prishtine)

Shoqeri (Prishtine)

Shoqeri (Prishtine)

Shoqeri (Prishtine)

Shoqeri (Prishtine)

Shoqeri (Prishtine)

Shoqeri (Prishtine)

Shoqeri (Prishtine)

Shoqeri (Prishtine)

Shoqeri (Prishtine)

Djele, 09 Gusht, 2020
Cift (Tirane)

Per kafe gjiri i lalzit (Durres)

Mashkull kerkon femer ose cifte (Durres)