Faqja Kryesore / Kosove / Kerkoj Pune

Kerkoj Pune

 
Kerko
Duke shfaqur njoftimet te Kosove | Prishtine | Gjilan | Prizren | Ferizaj | Mitrovice | Peje | Gjakove | Decan | Viti | Skenderaj | Dardana | Istog | Kacanik | Lipjan | Podujeve | Suhareke | Rahovec
Titulli
Shfaq fotot
Marte, 27 Dhjetor, 2016
kerkoj pune si menagjer agjent tregtar mbi 25 vite pervoj pune (peje)

Premte, 10 Maj, 2013
kerkoj pune si asistent administrativ,menaxher, kamarjer,agjent tregtar mbi 22 vite perv0j pune (peje) (ka foto)

Enjte, 14 Mars, 2013
kerkoj pune si menaxher agjent tregtar dhe kamarjer (peje) (ka foto)

Merkure, 30 Janar, 2013
kerkoj pune si menaxher (peje) (ka foto)

Enjte, 24 Janar, 2013
kerkoj pune si menaxher (peje) (ka foto)

Merkure, 16 Janar, 2013
FIRMA GASHI BEJM RREGULLIMIN E KOPSHTEVE ME KUBZA KOCKA BETONI MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE (klin) (ka foto)

Enjte, 03 Janar, 2013
kerkoj pune si menaxher agjent tregtar dhe kamarjer (peje) (ka foto)

Enjte, 06 Dhjetor, 2012
KERKOJ PUNE SI SHOFER (PEJE)

Enjte, 18 Tetor, 2012
kerkoj pune (peje)

Merkure, 26 Shtator, 2012
kerkoj mall per kozmetik