Faqja Kryesore / Kosove / Shes e blej

Shes e blej

 
Kerko
 
Duke shfaqur njoftimet te Kosove | Prishtine | Gjilan | Prizren | Ferizaj | Mitrovice | Peje | Gjakove | Decan | Viti | Skenderaj | Dardana | Istog | Kacanik | Lipjan | Podujeve | Suhareke | Rahovec
Titulli
Shfaq fotot
Enjte, 04 Qershor, 2015
Truall - Parcelle (20 ari ) ne Vitomirice-peje (vitomirice)  - Shes e blej / Te tjera

Premte, 24 Prill, 2015
10 ari truall në Rugovë (Rugove,Peje) (ka foto)  - Shes e blej / Te tjera

Marte, 18 Nentor, 2014
Shitet toke ne Istog (Istog)  - Shes e blej / Te tjera

Premte, 18 Prill, 2014
TRUALL-pllac NE QENDER TE VITOMIRICES -PEJE (VITOMIRICE - PEJE - KOSOVE)  - Shes e blej / Te tjera

Premte, 21 Qershor, 2013
Shese urgjentisht komplet paisjet per call center per 20 vendepune (Peje) (ka foto)  - Shes e blej / Aktivitete/Biznese

Enjte, 13 Qershor, 2013
Subvencioni dhe këshilla financimi (Peje) (ka foto)  - Shes e blej / Aktivitete/Biznese

Marte, 07 Gusht, 2012
Kërkoni sistemeve mekanike (Peje)  - Shes e blej / Makina industriale/vegla