Faqja Kryesore / Shqiperi / Kerkoj Pune /

Postimi# A34538

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
Deejay Teko me pervoje Nderkombetare (Vlore)

Postuar me: Marte, 27 Gusht, 2013  11:06
Permiresuar me: Djele, 17 Shkurt, 2019  04:48
Skadon me: Enjte, 05 Dhjetor, 2013  10:06
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.
Europass
Curriculum Vitae .

Informacion Personal
Emri / Mbiemri Demir Agalliu (Deejay Teko)
Addresa Tapi,Kucove,Berat,rrugaTapi
Telefoni(at) Fiks: Celular: +355692434173
Fax
E-mail Demir_ag@shqiptar.eu

Shtetësia Albania

Data e lindjes 05/05/1995

Gjinia Mashkull

Punësimi i dëshiruar /
Fusha e punësimit Muzikante i cilesise te larte i diplomuar dhe i certifikuar ne fushen e muzikes dhe profesionit te dixhej profesioniste.

Eksperiencat e punësimit Ne vitin 2012-2013 kam punuar ne nje Club Kosova ne qytetin e Tiranes.
Ne vitin 2011 kam punuar ne nje Club ne Kucove .
Nga viti 2007-2010 kam zhvilluar aktivitet personale ne ceremoni martesore dhe gezime te tjera familjareArsimi dhe trajnimet Kam mbaruar gjimnazin e pergjithshem ne qytetin e kucoves dhe kete vit vazhdoje universitetin dega Ekonomiks ne qytetin e Vlores.
Ne vitin 2006 kam hedhur apat e nje dixhej amatore ku kam nisur nje kurs amatore ne Greqi ku me pas u ktheva ne Shqiperi dhe kam punuar aktivitet personale ne festa dhe gezime familjare .kam nje experience 2 vjecare ten je dixhej profesionist ku dhe ku mora vendin e 5 te dixhej me te mire ne shqiperi qe u zhvillua ne Tirane.Aftësitë personale dhe kompetencat Emri im ne fushen e muzikes eshte : DeeJay Teko me aftesi profesionale ne kete fushe dhe me nje integritet dhe vullnet te punes.

Gjuha e nënës Përcaktoni gjuhën e nënës (Gjuha e nenes eshte shqipja)

Gjuhë të tjera Gjuha Angleze,Italiane,Greke
Vetë vlerësimi Të kuptuarit Të folurit Të shkruarit
Niveli Europian (*) Dëgjim Lexim Ndërveprim folës Prodhim folës
Gjuha Angleze Shume mire Shume mire Mire Shume mire
Gjuha Italiane Shume mire Mire Mire Shume mire
(*) Korniza Europiane e përbashkët e referimit për gjuhët

Vendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...
 

Ky njoftim ka skaduar.