Faqja Kryesore / Kosove / Oferta pune / oferta te tjera pune

oferta te tjera pune

 
Kerko
Duke shfaqur njoftimet te Kosove | Prishtine | Gjilan | Prizren | Ferizaj | Mitrovice | Peje | Gjakove | Decan | Viti | Skenderaj | Dardana | Istog | Kacanik | Lipjan | Podujeve | Suhareke | Rahovec
Titulli
Shfaq fotot
Shtune, 21 Nentor, 2015
SHITES AMBULANTIV (PRIZREN) (ka foto)

Punetor ne prodhimtari (Prizren) (ka foto)

Enjte, 20 Mars, 2014
PUNESIME PROFESIONALE NE KANADA (PRIZREN) (ka foto)

Djele, 15 Dhjetor, 2013
MUNDÊSI STUDIMI DHE PUNÊSIMI NÊ VANCOVER KANADA (PRIZREN) (ka foto)

Premte, 23 Gusht, 2013
ADMINISTRATORE (Prizren) (ka foto)

Premte, 16 Gusht, 2013
ADMINISTRATORE (Prizren) (ka foto)