Faqja Kryesore / Kosove / Oferta pune

Oferta pune

 
Kerko
 
Duke shfaqur njoftimet te Kosove | Prishtine | Gjilan | Prizren | Ferizaj | Mitrovice | Peje | Gjakove | Decan | Viti | Skenderaj | Dardana | Istog | Kacanik | Lipjan | Podujeve | Suhareke | Rahovec
Titulli
Shfaq fotot
Shtune, 21 Nentor, 2015
SHITES AMBULANTIV (PRIZREN) (ka foto)  - Oferta pune / oferta te tjera pune

Punetor ne prodhimtari (Prizren) (ka foto)  - Oferta pune / oferta te tjera pune

Enjte, 20 Mars, 2014
PUNESIME PROFESIONALE NE KANADA (PRIZREN) (ka foto)  - Oferta pune / oferta te tjera pune

Djele, 15 Dhjetor, 2013
MUNDÊSI STUDIMI DHE PUNÊSIMI NÊ VANCOVER KANADA (PRIZREN) (ka foto)  - Oferta pune / oferta te tjera pune

Premte, 23 Gusht, 2013
ADMINISTRATORE (Prizren) (ka foto)  - Oferta pune / oferta te tjera pune

Premte, 16 Gusht, 2013
ADMINISTRATORE (Prizren) (ka foto)  - Oferta pune / oferta te tjera pune