Faqja Kryesore / Kosove / Kurse e leksione / Te tjera

Te tjera

 
Kerko
  Vendodhja:
Duke shfaqur njoftimet te Kosove | Prishtine | Gjilan | Prizren | Ferizaj | Mitrovice | Peje | Gjakove | Decan | Viti | Skenderaj | Dardana | Istog | Kacanik | Lipjan | Podujeve | Suhareke | Rahovec
Titulli
Shfaq fotot
Hene, 26 Nentor, 2018
TAKIME ME ÇIFTE,GRA dhe të REJA (Ulpiane)

Djele, 06 Nentor, 2016
Organizojmë kurse të Matematikes (Dardani) (ka foto)

Merkure, 09 Tetor, 2013
Organizojm kurse ne lenden e Matematikes (shk.fillore Elena Gjika) (ka foto)

Hene, 16 Shtator, 2013
Organizojm kurse ne lenden e Matematikes (Dardani) (ka foto)