Faqja Kryesore / Kosove / Kurse e leksione

Kurse e leksione

 
Kerko
    Vendodhja:
Duke shfaqur njoftimet te Kosove | Prishtine | Gjilan | Prizren | Ferizaj | Mitrovice | Peje | Gjakove | Decan | Viti | Skenderaj | Dardana | Istog | Kacanik | Lipjan | Podujeve | Suhareke | Rahovec
Titulli
Shfaq fotot
Hene, 26 Nentor, 2018
TAKIME ME ÇIFTE,GRA dhe të REJA (Ulpiane)  - Kurse e leksione / Te tjera

Djele, 03 Dhjetor, 2017
Ore private te gjuhes angleze permes Skype (GJithkund neper Kosov)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Hene, 08 Maj, 2017
Kurs për AutoCAD (Dardani) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse informatike

Kurs për Excel (Dardani) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse informatike

Djele, 06 Nentor, 2016
Organizojmë kurse të Matematikes (Dardani) (ka foto)  - Kurse e leksione / Te tjera

Merkure, 09 Tetor, 2013
Organizojm kurse ne lenden e Matematikes (shk.fillore Elena Gjika) (ka foto)  - Kurse e leksione / Te tjera

Djele, 29 Shtator, 2013
GJERMANISHT ANGLISHT FRENGJISHT (Ulpiane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Marte, 24 Shtator, 2013
KURSE GJERMANISHT ,Anglisht =-PER BASHKIM FAMILJARE (Ulpiane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Hene, 16 Shtator, 2013
Organizojm kurse ne lenden e Matematikes (Dardani) (ka foto)  - Kurse e leksione / Te tjera

Djele, 15 Shtator, 2013
gjermanisht ne Prishtine (Ulpiane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Premte, 26 Prill, 2013
Kerkoj instruktore te gjuhes shqipe per nje te huaj (Qender)  - Kurse e leksione / Leksione private

Enjte, 14 Mars, 2013
KURSE TË INFORMATIKËS (QYTETËZA PEJTON) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse informatike

Shtune, 06 Tetor, 2012
Online Newbie's Business University - Biznesi me internet qe nuk te mesojne ne shkoll (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Hene, 03 Shtator, 2012
Kurse per frizere - Shkolla Elit Academy - Demeral (Bregu i diellit) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale