Faqja Kryesore / Kosove / Oferta pune / sherbimi klientit - call center

sherbimi klientit - call center

 
Kerko
  Vendodhja:
Duke shfaqur njoftimet te Kosove | Prishtine | Gjilan | Prizren | Ferizaj | Mitrovice | Peje | Gjakove | Decan | Viti | Skenderaj | Dardana | Istog | Kacanik | Lipjan | Podujeve | Suhareke | Rahovec
Titulli
Shfaq fotot
Hene, 24 Shtator, 2018
Swiss Massage (Prishtine)

Swiss Massage (Prishtine)

Swiss Massage (Prishtine)

Hene, 05 Qershor, 2017
CALL AGENT FROM HOME (Home) (ka foto)

Merkure, 07 Maj, 2014
Jemi FIRME SERIOZE nga ZVICRRA dhe mirremi me SHER... (PRISHTINE - QENDER) (ka foto)

Jemi FIRME SERIOZE nga ZVICRRA dhe mirremi me SHER... (PRISHTINE - QENDER) (ka foto)

Marte, 03 Dhjetor, 2013
Call Center Manager (Prishtine) (ka foto)

Call Center Manager (Prishtine) (ka foto)

Merkure, 04 Shtator, 2013
Call Center Manager (Prishtine) (ka foto)

Hene, 02 Shtator, 2013
Call Center Manager (Prishtine) (ka foto)

Merkure, 17 Tetor, 2012
Ofroj Pun per ata qe din gjuhen gjermane (ka foto)