Faqja Kryesore / Kosove / Oferta pune / shitje - marketing

shitje - marketing

 
Kerko
  Vendodhja:
Duke shfaqur njoftimet te Kosove | Prishtine | Gjilan | Prizren | Ferizaj | Mitrovice | Peje | Gjakove | Decan | Viti | Skenderaj | Dardana | Istog | Kacanik | Lipjan | Podujeve | Suhareke | Rahovec
Titulli
Shfaq fotot
Merkure, 24 Korrik, 2019
Agjent Shitje (Kosova) (ka foto)

Merkure, 16 Gusht, 2017
Kerkohet Agjent/Agjente ne terren per Depo Dentare (Prishtine)

Marte, 25 Prill, 2017
Kerkohet Agjent shitje ne terren per produkte Dentare (Prishtine) (ka foto)

Merkure, 06 Shkurt, 2013
Menaxher/e per Kosove/Shqiperi/Maqedoni (ka foto)

Hene, 14 Janar, 2013
Agjent i shitjes - vend i lire pune (Lagja e spitalit)

Merkure, 17 Tetor, 2012
Propozimi... për një të ardhme më të mirë ... (PRISHTINE) (ka foto)

Enjte, 27 Shtator, 2012
Specialist Marketingu dhe Shitjesh (Prishtine) (ka foto)

Specialist Marketingu dhe Shitjesh (Prishtine) (ka foto)

Premte, 14 Shtator, 2012
FM GROUP ALBANIA (ka foto)

Shtune, 25 Gusht, 2012
FM GROUP WORLD (SHQIPERI & KOSOVE) (ka foto)