Faqja Kryesore / Shqiperi / Kurse e leksione / Formime profesionale

Postimi# A43218

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
Në Institutin ' ISSAT ' në datën 4 Maj 2015 do të fillojë Kursi i Trajnimit Profesio (programi kompjuterik SPSS)

Postuar me: Marte, 28 Prill, 2015  11:58
Skadon me: Enjte, 06 Gusht, 2015  11:58
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.

Në Institutin ' ISSAT ' në datën 4 Maj 2015 do të fillojë Kursi i Trajnimit Profesional:

“PËRDORIMI I PROGRAMIT KOMPJUTERIK SPSS PËR ANALIZA STATISTIKORE NË SHKENCAT SOCIALE”

Trajnimi ka si qëllim aftësimin praktik në aplikimin e Statistikave përmes programit kompjuterik SPSS ( Statistical Package for Social Sciencies ).

Trajnimi i adresohet:
 Studentëve
 Administratës publike dhe private;
 Analistë
 përdorues të metodave sasiore
 menaxherëve dhe atyre që merren më kërkime shkencore dhe hulumtime të tregut
 gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë aplikimin praktik të statistikës në karrierën e tyre.

Në Trajnim do të shtjellohen:
 Njohja me programin SPSS-it dhe mёnyra e punёs me SPSS
 Analizat paraprake
 Teknikat statistikore për të krahasuar grupet
 Teknikat statistikore për të eksploruar marrëdhëniet midis variablave
 Përgatitja e skedarit të të dhënave
 Krijimi i një skedari të dhënash dhe futja e të dhënave
 Kontrolli dhe pastrimi i të dhënave
 Statistikat përshkruese
 Përdorimi i grafiqeve dhe tabelave për të përshkruar dhe eksploruar të dhënat.
 Zgjedhja e statistikës së duhur
 Krijimi i tabelave tё kryqёzuara dhe tё thjeshta
 Analiza e regresionit
 Kodimi i të dhënave nga pytësorët.
 Testet statistikore – Chi square – ANOVA

Trajnim do të bazohet në ushtrime praktike, shembuj nga aplikimi i Statistikës përmes Programit SPSS.
Kohëzgjatja : 2 javë
Frekuentimi: e hënë, e mërkurë, e premte ( 17.30 - 20.00 )
Regjistrimi: CV, Diploma Universitare dhe fotokopja e saj ; pasaporta dhe fotokopja e saj; 2 foto (formati i fotos së pasaportës); Formulari i Aplikimit i plotësuar.
Për informacion të mëtejshëm kontaktoni zyrat e ISSAT në adresën:
Adresa : Rr. e Kavajës, Tiranë ; Tel: +355 4 22 60 035 / 068 28 06 244 ; issatalbania@gmail.com

Vendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...


 

Ky njoftim ka skaduar.