Faqja Kryesore / Shqiperi / Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Kurse gjuhesh

 
Kerko
  Vendodhja:
Titulli
Shfaq fotot
Djele, 12 Gusht, 2018
Kurs frëngjisht (Tek ish blloku)

Kurs frëngjisht (Tek ish blloku)

Djele, 04 Qershor, 2017
Kurs frëngjisht (Tek ish blloku)

Djele, 29 Janar, 2017
Contact Center ofron kurse anglisht (Tek unaza e re)

Marte, 27 Maj, 2014
kurse anglishte per te gjithe falas (Tek fusha Ali Demi) (ka foto)

Enjte, 08 Maj, 2014
KURSE TE GJUHES ANGLEZE DHE SPANJOLLE (Tek ish blloku)

Hene, 06 Janar, 2014
ofroj kurse per gjermanisht (Tek medresja)

Hene, 14 Tetor, 2013
KURSE GJUHESH PER TE RRITUR (Rr e Elbasanit, Tirane)

Enjte, 10 Tetor, 2013
tirane (Tek unaza e re)

Marte, 24 Shtator, 2013
KURSE GJUHESH PER TE RRITUR (Rr e Elbasanit, Tirane)

Hene, 09 Shtator, 2013
KURSE GJUHESH PER TE RRITUR (Rr e Elbasanit, Tirane)

Enjte, 05 Shtator, 2013
KURSE GJUHESH PER TE RRITUR (Rr e Elbasanit, Tirane)

Merkure, 04 Shtator, 2013
tirane (Tek unaza e re)

Merkure, 28 Gusht, 2013
kurse gjermanishteje (Tek unaza e re)

Hene, 12 Gusht, 2013
KURSE GJUHESH PER TE RRITUR (Rr e Elbasanit, Tirane)

KURSE INDIVIDUALE TE GJUHEVE TE HUAJA (Rr e Elbasanit, Tirane)

Hene, 15 Korrik, 2013
KURSE INDIVIDUALE TE GJUHEVE TE HUAJA (Rr e Elbasanit, Tirane)

Merkure, 29 Maj, 2013
Super oferte per kurset individuale (Rr e Elbasanit, Tirane)

Merkure, 22 Maj, 2013
Kurse Gjermanishteje (Rruga Elbasanit, minibashkia 1,2)

Merkure, 15 Maj, 2013
KURSE GJUHESH PER TE RRITUR (Rr e Elbasanit, Tirane)

KURSE MATURA ANGLISHT (Rr e Elbasanit, Tirane)

Hene, 13 Maj, 2013
KURSE MATURA ANGLISHT (Rr e Elbasanit, Tirane)

Djele, 12 Maj, 2013
Kurse TOEFL ITP, TOEIC, MICHIGAN MET (mbrapa gjimnazit "Ismail Qemali") (ka foto)

Enjte, 25 Prill, 2013
Ofroj kurse individuale te gjuhes angleze (Rr. Elbasanit)

Hene, 01 Prill, 2013
MATURA SHTETERORE ANGLISHT/ITALISHT (Rr e Elbasanit, Tirane)