Faqja Kryesore / Shqiperi / Kurse e leksione

Kurse e leksione

 
Kerko
    Vendodhja:
Titulli
Shfaq fotot
Djele, 12 Gusht, 2018
Kurs frëngjisht (Tek ish blloku)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Kurs frëngjisht (Tek ish blloku)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Hene, 12 Mars, 2018
OFROJ KURS ARGJENDARIE  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Djele, 04 Qershor, 2017
Kurs frëngjisht (Tek ish blloku)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Djele, 29 Janar, 2017
Contact Center ofron kurse anglisht (Tek unaza e re)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Premte, 04 Nentor, 2016
ALPHA WEB BUSINESS---KURSE (Shqiperi) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

KURSE FINANCA 5 (SHQIPERI) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Hene, 19 Shtator, 2016
Kurse Kontabiliteti, Finance-5, Menaxhimi i Biznesit te Vogel dhe Menaxhimi i Burimeve Njerezore. (21 dhjetori) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Djele, 21 Gusht, 2016
Kerkoj Kurs Fizioterapi Falas (Tirane)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Shtune, 16 Janar, 2016
Kurs profesional gazetarie (Tek unaza e re) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Shtune, 26 Shtator, 2015
Kurse Pikture & Laborator Artistik (Rr. Gjon Buzuku, Mbas V. Gold Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Te tjera

Merkure, 02 Shtator, 2015
kurs pikture dhe skulpture (liqeni i thate) (ka foto)  - Kurse e leksione / Te tjera

Enjte, 23 Korrik, 2015
KURSE MATEMATIKE ME PROFESIONALISTE (NE VARESI TE RRETHANAVE!)  - Kurse e leksione / Te tjera

Premte, 17 Korrik, 2015
Kurse Matematike! (Tek unaza e re)  - Kurse e leksione / Te tjera

Matematike (Tek unaza e re)  - Kurse e leksione / Leksione private

Hene, 11 Maj, 2015
KURSE PËR PIANO (TIRANË) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse muzike/danci

Marte, 28 Prill, 2015
Në Institutin ' ISSAT ' në datën 4 Maj 2015 do të fillojë Kursi i Trajnimit Profesio (programi kompjuterik SPSS) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Kursi i Trajnimit Profesional: " FIZIOTERAPIA NË PRAKTIKË". (" FIZIOTERAPIA NË PRAKTIKË".) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Merkure, 17 Shtator, 2014
Kurs pikture, vizatimi artistik, skulpture. (Komuna e Parisit) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Merkure, 25 Qershor, 2014
kurs per agjent/e udhetimesh dhe turizmi (rruga durresit blloku ambasadave )  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Marte, 27 Maj, 2014
kurse anglishte per te gjithe falas (Tek fusha Ali Demi) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Enjte, 08 Maj, 2014
KURSE TE GJUHES ANGLEZE DHE SPANJOLLE (Tek ish blloku)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Shtune, 22 Mars, 2014
Kurse Matematike! (Tek unaza e re)  - Kurse e leksione / Te tjera

Shtune, 08 Shkurt, 2014
Ofroj kurse Matematike (21 dhjetori)  - Kurse e leksione / Leksione private

Enjte, 23 Janar, 2014
Ofroj kurse MATEMATIKE  - Kurse e leksione / Formime profesionale