|
Cunat SINGLE , fatkeqesisht nuk jane te nevojshem ne kete oferte miqesore .
Pershendetje lexues !
Jam nje djale unik e jo paragjykues qe kam vendos me ju perkushtu experiencave te mia intime pas nje kohe te gjate perkushtime ndaj gjerave te tjera .
Jam nen 30 , trup mesatar dhe me kan then shume veta i pashem , shyqyr dhe mire nga financat keshtu qe kam mundesi ti krijoj vetes kohe te lire per keto aventura .
Ne shoqeri secila pale ka interesat e veta , nga ana ime vetem keto cilesi mjafojne :
Deshiroj te njoh nje cift mashkull-femer , ose dhe femer-femer + 1 femer qe interesohet ti bashkohet kesaj aventure (ka specifika te tjera) , nen 35 vjec , qe duan te bejne dicka intime dhe argetuese .
Nuk po shkruaj ketu vetem per sex te rendomte apo te paguaj per prostitucion ilegal , garantoj mbrojtje dhe pergjegjesi te plote per kedo qe me bashkohet .
Kushtet jane keto :
Dua te njoh njerez serioze , te paster dhe normale , ska rendesi nqs nuk jeni modele apo fit (dhe nese jeni aq me mire) , mjafton miq te besueshem pa asnjelloj dyshimi .
Nuk paguaj per sex , sepse kjo gje eshte ilegale , por e sigurt qe nuk denohet dikush qe ndihmon shoket per hallet qe kane ne jete, ajo gje eshte normale .
Ofroj :
Nje takim ne nje vile luksoze ose nje hotel bregdetar dhe restorant te kenaqshem .
Gjithka e kam un persiper , gjithashtu mund te vendosim se bashku nese keni nje ide me te bukur .
Mjafton qe te kemi qellime te perbashketa e te jemi te drejtperdrejte ne ato qe duam .
Per kedo qe ka pasiguri dhe dyshon tek une , jam i gatshem tu jap nje dokument ligjor te fimosur paraprakisht , pa ju takuar personalisht , ku ju garantoj ruajtjen e privatesise dhe ku deklaroj qe nk ka asnje gje qe mund tju shkaktoje probleme .
Bej shume per miqte e mi , keshtu qe per specifika me lini nje email dhe ju kontaktoj nga aty per te folur privatesisht .
Shpresoj qe jane te interesuar vetem njerez normale , se kush e ka me hile ska per t arrit gjo .
Deklaroj qe une , EV , banues ne Tirane , perdorues anonim i numernje.com , nuk po kerkoj favore seksuale ne kembim te pageses ose menyrave tjera te kompensimit. Kushdo qe me kontakton nepermjet ketij njoftimi , esht vetem per arsye shoqerore dhe nuk ka qellime te keqija ndaj askujt tjeter qe perfshihet .
Ju mirepres dhe shpresoj te jeni njerez terheqes e pa komplekse ,
EV , Tirane
+ Nese ka ndonje vajze nga 18-25 hetero dhe terheqese mund ti bashkangjitet kesaj aventure ndryshe per sa kohe qe dhe te gjithe personat e interesuar jane dakord .
Gjithe te mirat
|