Faqja Kryesore / Oferta pune

Oferta pune

 
Kerko
 
Titulli
Shfaq fotot
Premte, 21 Prill, 2017
Spanish Commercial Referent – with Spanish and English at professional level. (Tirane)  - Oferta pune / shitje - marketing

German Commercial Referent – with German and English at professional level. (Tirane)  - Oferta pune / shitje - marketing

Merkure, 19 Prill, 2017
Kërkohet Arkitekt/e (Tirane) (ka foto)  - Oferta pune / teknik-inxhinier - arkitekt

Kerkohet Menaxher Projekti (Rezidenca Kodra e Dielliy, Tirane) (ka foto)  - Oferta pune / menaxher - drejtues

Hene, 17 Prill, 2017
ofrojme vende pune per rrobaqepese (Elbasan, Elbasan)  - Oferta pune / pune krahu - punetor

Premte, 14 Prill, 2017
Spanish Commercial Referent – with Spanish and English at professional level. (Tirane)  - Oferta pune / shitje - marketing

German Commercial Referent – with German and English at professional level. (Tirane)  - Oferta pune / shitje - marketing

French Commercial Referent – with French and English at professional level. (Tirane)  - Oferta pune / shitje - marketing

Merkure, 12 Prill, 2017
Oferte punesimi online (Rruga Don Bosko, Tirane) (ka foto)  - Oferta pune / oferta te tjera pune

Enjte, 30 Mars, 2017
kerkohen puntor sezonal per pune ne ulqin (peje ulqin , Prishtine)  - Oferta pune / menaxher - drejtues

Enjte, 02 Mars, 2017
Spanish Commercial Referent – with Spanish and English at professional level. (Tirane)  - Oferta pune / shitje - marketing

German Commercial Referent – with German and English at professional level. (Tirane)  - Oferta pune / shitje - marketing

French Commercial Referent – with French and English at professional level. (Tirane)  - Oferta pune / shitje - marketing

Marte, 21 Shkurt, 2017
kerkohen femra puntore ne restorante ne peje dhe ulqin (peje ulqin suedi, Prishtine)  - Oferta pune / bar - restorant - hotel

kerkohen femra puntore ne restorante ne peje dhe ulqin (peje ulqin suedi, Tirane)  - Oferta pune / bar - restorant - hotel

Premte, 10 Shkurt, 2017
Investo dhe perfito 3% ne dite me te drejteterheqiie ne cdo kohe dha pa pritje per aprovim. (Tek unaza e re, Tirane) (ka foto)  - Oferta pune / oferta te tjera pune

Merkure, 08 Shkurt, 2017
oferta pune jashtë vendit (Lipjan) (ka foto)  - Oferta pune / oferta te tjera pune

oferta pune jashtë vendit (Gjilan) (ka foto)  - Oferta pune / bar - restorant - hotel

oferta pune jashtë vendit (Prishtine) (ka foto)  - Oferta pune / oferta te tjera pune

oferta pune jashtë vendit (Durres) (ka foto)  - Oferta pune / oferta te tjera pune

oferta pune jashtë vendit (Tirane) (ka foto)  - Oferta pune / oferta te tjera pune

Marte, 07 Shkurt, 2017
Kerkohet Menaxher/e Marketingu (Shpi.al, Tirane)  - Oferta pune / shitje - marketing

Djele, 05 Shkurt, 2017
Punesim nga shtepia (Prishtine)  - Oferta pune / oferta te tjera pune

Online Marketing (Tirane) (ka foto)  - Oferta pune / oferta te tjera pune

Merkure, 25 Janar, 2017
punojnë dhe jetojnë në SHBA (Tirane) (ka foto)  - Oferta pune / oferta te tjera pune