Faqja Kryesore / Oferta pune / industri - artizanat - transport

Postimi# A74224

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
Poloni - kërkohen punonjës për klasifikimin dhe përpunimin e lëndëve plastike (Poloni)

Postuar me: Merkure, 12 Qershor, 2019  09:07
Permiresuar me: Merkure, 12 Qershor, 2019  09:08
Skadon me: Premte, 20 Shtator, 2019  09:07
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.
Easttrees është një kompani punësimi Polake, me eksperience prej më shumë se 10 vite në tregun vendas dhe me shtrirje në Europën Lindore, Amerikën Latine, Ballkan dhe Indi.


Kërkohen burra, gra, çifte apo grupe shokësh/shoqesh për të punuar në një ndërmarrje moderne, e cila është e angazhuar në klasifikimin dhe riciklimin e plastikës së ricikluar njëher më parë (shishe plastike, film shtrirje, celofan, enë plastike dhe paketim, kaseta paketimi etj). Plastika e ricikluar sillet nga Anglia për tu ricikluar sërisht në Poloni. Puna nuk është e vështirë dhe kryhet në fabrikë. Kjo plastikë NUK ËSHTË MBETURIN E FAMILJEVE, por vetëm plastike sekondare, e cila është mbledhur nga supermarketet Tesco, por që mund të ketë një erë jo shumë të këndshme në rastin e mbetjeve të ushqimeve në disa shishe plastike.


Kërkohen:
- meshkuj, femra, çifte apo grupe shokësh/shoqesh;
- nuk ka kufizim moshe;
- eksperienca e punës dhe njohuritë e polonishtes nuk janë të nevojshme;
- nivel elementarë I gjuhës anglezë (për të komunikuar me mbikëqyrësin gjatë punës);
- seriozitet, korrektësi dhe dëshirë për të punuar;


Ofrohet:
- pagë 12 zł/orë (2,8 Euro/orë) neto kur shkalla e 540 kg është përmbushur. Mbi normën përfitohen bonuse prej 20 groszy për 1 kg (deri në fund të muajit, mund të merrni një bonus prej rreth 300 zł (70Euro).
- Pagesat transferohen në llogari bankare nga data e 10-të deri në ditën e 20-të të çdo muaji.
- Nuk ka vonesa në paga, nuk ka as ndonjë avancim page, kështu që punonjësit duhet të sigurojnë fonde për ushqim deri në pagën e parë.

Akomodimi:
Akomodimi dhe shërbimet komunale janë FALAS;
- zakonisht apartamentet përfshijnë kuzhinë, banjo, makinë larëse, internet, mikrovalë, pjata, jastëkë, batanije;
- dhoma për 2-3 persona, banjo për dy dhoma;
- çifte dhe grupë të njohurish zakonisht qëndrojnë në të njënjtin apartament;
- hotel është i afërt me punën, 15 minuta më këmbë;


Vendi i punës:
Zielona Gora, Poloni

Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë:
Cel/WhatsApp: +48 607 837 547
E-mail: kjevis@etwork.pl
Facebook: Easttrees
Instagram: east_trees
Web: www.easttrees.com.plVendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...


 

Ky njoftim ka skaduar.