Faqja Kryesore / Oferta pune / teknik-inxhinier - arkitekt

Postimi# A56284

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
Kërkohet Arkitekt/e

Postuar me: Merkure, 19 Prill, 2017  15:08
Permiresuar me: Djele, 17 Shkurt, 2019  00:49
Skadon me: Premte, 28 Korrik, 2017  15:08
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.

 

Kompania Agikons, lider në ndërtimim dhe zhvillimin e rezidencave, shpall pozicionin vakant “Arkitekt/e”.
Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë cv-në e tyre në hr@agikons.com , duke shënuar edhe pozicionin për të cilin aplikoni.
Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është data 2 Maj, ora 10:00 am
Vetëm kanditatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Detyrat/Përgjegjesite
• Arkitekti duhet të hartojë projekte të ndryshme dhe të bëjë integrimin e projektit arkitektonik me projektet konstruktiv, hidrosanitar dhe elektrik.
• Duhet të plotësojë projektin me detaje, rifinitura, plotësime të ndryshme sipas rastit, dhe do të ndjekë zbatimin duke supervizionuar dhe kujdesur për zbatimin korrekt të projekteve dhe preventivave.
• Të asistojë në paraqitjen grafike të projekteve.
Kualifikime/ Kërkesa
• Të ketë mbaruar Arsimin e Lartë në Arkitekturë
• Të njohë dhe të përdorë mirë programin AutoCad dhe ndonje nga programet e renderimit.
• Të ketë aftësi të mirë komunikuese dhe i aftë të punojë me rendiment të lartë
• Të ketë eksperience të mëparshme në arkitekturë, preferohet me më shumë se 4 vjet eksperiencë.
• Të njohë shumë mirë një gjuhë të huaj.
Vendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...
 

Ky njoftim ka skaduar.