Faqja Kryesore / Oferta pune / teknik-inxhinier - arkitekt

Postimi# A44789

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
Arkitekt (Kopshti botanik)

Postuar me: Enjte, 23 Korrik, 2015  15:57
Permiresuar me: Djele, 17 Shkurt, 2019  00:48
Skadon me: Shtune, 31 Tetor, 2015  14:57
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.

 
Kompania“ Agikons” sh.p.k nje nga kompanite lider ne fushen e ndertimit kerkon:

Arkitekt/e
Detyrat/Pergjegjesite

• Arkitekti duhet te hartoje projekte te ndryshme dhe te beje integrimin e projektit arkitektonik me projektet konstruktiv, hidrosanitar dhe elektrik.
• Duhet plotesoje projektin me detaje, rifinitura, plotesime te ndryshme sipas rastit, dhe do te ndjeke zbatimin duke supervizionuar dhe kujdesur per zbatimin korrekt te projekteve dhe preventivave.
• Te asistoje ne paraqitjen grafike te projekteve.
Kualifikime/ Kërkesa:

• Te kete mbaruar Arsimin e Larte ne Arkitekture
• Te njohe dhe te perdore mire programin AutoCad dhe ndonje nga programet e renderimit.
• Te kete aftesi te mire komunikuese dhe i afte te punoje me rendiment te larte
• Te kete eksperience te meparshme ne arkitekture, preferohet me me shume se 4 vjet eksperience.
• Te njohe shume mire nje gjuhe te huaj.

Te interesuarit mund te dergojne me email cv-ne ne : info@agikons.com
Adresa: Bllokur Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania.

Vendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...

 

Ky njoftim ka skaduar.