Faqja Kryesore / Oferta pune / shitje - marketing

Postimi# A65939

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
Agjente terreni ne fushen e pasurive te patundshme. (Bllok)

Postuar me: Shtune, 16 Shkurt, 2019  12:48
Permiresuar me: Djele, 17 Shkurt, 2019  00:50
Skadon me: Hene, 27 Maj, 2019  13:48
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.
Homeplus Albania po rekruton agjente terreni në fushën e pasurive të patundshme.

Detyrat
1. Gjetja dhe identifikimi i pronave dhe krijimi i rrjetit të bashkëpunëtorëve.
2. Komunikimi dhe vendosja e kontakteve të vazhdueshme me pronarë apo administratorë.
3. Ndjekja e te gjithe procesit qe lidhet me menaxhimin e ndermjetesimit te nje prone. Organizimi i vizitave në pronë, përshkrimi dhe fotografimi i ambienteve që merren në menaxhim.
4. Ofrohet shperblim konkurrues ne trreg.

Kualifikimet dhe kërkesat
1. Të ketë përvojë punë në fushën e shitjeve në terren.
2. Të punojnë në mënyrë të pavarur ne terren.
3. Të jetë i vetëorganizuar, me aftësi negociuese dhe komunikimi.
4. Të jetë i përkushtuar dhe i motivuar.
5. Të ketë njohuri të gjuhës angleze dhe njohuri të programeve bazë kompjuterike.
6. Të jetë mbi 25 vjec.
Vendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...


 

Ky njoftim ka skaduar.