Faqja Kryesore / Shtepi me qera / Te tjera me qera

Te tjera me qera

 
Kerko
  Cmimi: te
Titulli
Shfaq fotot
Cmimi
Shtune, 30 Mars, 2024
Pune nga Shtepia Meso Te besh $10,000+/ne jave me Copy/Paste dhe ChatGPT (Tirane) (ka foto)

 -
Premte, 15 Janar, 2021
Ambient biznesi me qira ne Velipoje (Velipoje , Shkoder) (ka foto)

 3,000 €
Ambient biznesi me qira ne Velipoje (Velipoje , Shkoder) (ka foto)

 3,000 €
Marte, 12 Janar, 2021
Ambient biznesi me qira ne rrugen ''Hysen Lacej'' (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 50,000 LEK
Premte, 11 Dhjetor, 2020
🤩Shiten 10 poste parkimi (Tirana , Shkoder) (ka foto)

 15,000 €
Marte, 08 Dhjetor, 2020
Ambient biznesi me qira te Dekori (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 160 €
Premte, 04 Dhjetor, 2020


Ambient biznesi me qira tek Kolaudimi (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 600 €
Enjte, 03 Dhjetor, 2020
Ambient biznesi me qira tek Kolaudimi (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 600 €
Merkure, 02 Dhjetor, 2020
Bar dhe hotel me qira tek Insituti (Shkoder) (ka foto)

 1,500 €
Bar dhe hotel me qira tek Insituti (Shkoder) (ka foto)

 1,500 €
Shtune, 28 Nentor, 2020
Ambient biznesi me qira tek Insituti (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 100,000 LEK
Ambjent biznesi me qira tek Prek Cali (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 50,000 LEK
Enjte, 26 Nentor, 2020
Ambjet biznesi me qira tek Ish 5 heronjte (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 2,000 €
Marte, 24 Nentor, 2020


Objekt biznesi me qera ne rrugen''3 Heronjte'' (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 20,000 LEK
Hene, 23 Nentor, 2020
Objekt biznesi me qera ne rrugen''3 Heronjte'' (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 20,000 LEK
Premte, 13 Nentor, 2020
Klinike dentare me qera ne rrugen Shkoder-Koplik (Shkoder) (ka foto)

 25,000 LEK
Enjte, 12 Nentor, 2020
Klinike dentare me qera ne rrugen Shkoder-Koplik (Shkoder) (ka foto)

 25,000 LEK
Enjte, 29 Tetor, 2020
Ambient biznesi me qira tek Prek Cali (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 35,000 LEK
Merkure, 28 Tetor, 2020
Ambient biznesi me qira tek Prek Cali (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 35,000 LEK
Marte, 27 Tetor, 2020
Ambient biznesi me qira tek Kryqezimi i Deges (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 50,000 LEK
Hene, 26 Tetor, 2020


Ambient biznesi me qira tek Kryqezimi i Deges (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 50,000 LEK
Ambient biznesi me qira ne rrugen ''Kole Idromeno'' (Shkoder) (ka foto)

 50,000 LEK
Objekt biznesi me qera ne rrugen''Adem Jashari'' (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 -
Hene, 19 Tetor, 2020
Objekt biznesi me qera pas Rektoratit (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 80,000 LEK
Ambient biznesi me qira tek Spitali (Shkoder, Shkoder) (ka foto)

 70,000 LEK