Faqja Kryesore / Shtepi me qera / Vila ose shtepi me qera

Vila ose shtepi me qera

 
Kerko
  Cmimi: te
Titulli
Shfaq fotot
Cmimi
Marte, 27 Maj, 2014
Tirane, Jap me qira Vile ne Rr. 3 Vellezerit Kondi, prane Vilave Amerikane. ( Rr. 3 Vellezerit Kondi, Tirane) (ka foto)

 400 €
Tirane, jap me qira Vile 3 kat ne Rr. Ali Visha, prane shkolles Mihal Grameno. (e Rr. Ali Visha,, Tirane) (ka foto)

 120,000 €
Tirane, jap me qira Vile 3 kat ne Rr. Bedri Karapici, tek Qyteti i Nxenesve, perballe Fabrikes se Bi (tek Qyteti i Nxenesve,, Tirane) (ka foto)

 1,500 €
Premte, 25 Prill, 2014
Tirane, japim me qira Vile 2 kat ne Autostraden Tirane- Durres, km 1. ( Autostraden Tirane- Durres,km 1. , Tirane) (ka foto)

 1,700 €
Hene, 07 Prill, 2014
Tirane, japim me qira Vile 3 kat ne Rr. Irfan Tomini, Blloku i Vilave Selite. (Rr. Irfan Tomini,, Tirane) (ka foto)

 1,000 €
Tirane, jap me qira Vile 2 kat prane Fakultetit Ekonomik ne Rr. Elbasanit. (Fakultetit Ekonomik ne Rr. Elbasanit, Tirane) (ka foto)

 800 €
Tirane, Jap me qira Vile 2 kat ne Rr. Elbasanit, prane Pallatit te Brigadave (Rr. Elbasanit, prane Pallatit te Bri, Tirane) (ka foto)

 800 €
Shtune, 22 Mars, 2014
Tirane, Jap me qira Vile 2 kat ne Rr. Elbasanit, prane Pallatit te Brigadave. ( Rr. Elbasanit, prane Pallatit te Br, Tirane) (ka foto)

 800 €
Tirane, jap me qira Vile 4 kat ne Rr. 3 Vellezerit Kondi. (r. 3 Vellezerit Kondi., Tirane) (ka foto)

 2,500 €
Tirane, japim me qira Vile 4 kat ne Rr. Papa Gjon Pali II. (Rr. Papa Gjon Pali II. , Tirane) (ka foto)

 4,000 €
Tirane, japim me qira Vile 2 kat prane Fakultetit te Shkencave tek Bulevardi Zogu i Pare. ( tek Bulevardi Zogu i Pare., Tirane) (ka foto)

 1,200 €
Tirane-Tufin, ofrojme per qira Vile 4 kat dhe Truall. (Tirane-Tufin,, Tirane) (ka foto)

 6,000 €
Tirane, japim me qira Vile 2 kat prane Fakultetit Ekonomik ne Rr. Elbasanit. (ne Rr. Elbasanit., Tirane) (ka foto)

 800 €
Tirane, japim me qera Vile ne Rr. Barrikada, prane shkolles Sami Frasheri. ( Rr. Barrikada,, Tirane) (ka foto)

 1,000 €
Tirane, ofrojme me qira Vile ne Rr. Mihal Grameno. (Rr. Mihal Grameno. , Tirane) (ka foto)

 1,500 €
Tirane, jap me qira Vile 3 kate + papafingo ne Rr. 3 Vellezerit Kondi. (Rr. 3 Vellezerit Kondi. , Tirane) (ka foto)

 1,300 €
Tirane, japim me qira Vile 2 kat ne Rr. Budi, prane Rr. Elbasanit. (Rr. Budi, prane Rr. Elbasanit., Tirane) (ka foto)

 1,100 €
Tirane, jap me qira Vile 3 kat ne Rr. 3 Vellezerit Kondi. (Rr. 3 Vellezerit Kondi. , Tirane) (ka foto)

 2,300 €
Tirane, jap me qira ndertese 5 kateshe ne Sauk. (Sauk., Tirane) (ka foto)

 1,800 €
Tirane, jap me qira 2 katet e nje Vile ne Rr. 3 Vellezerit Kondi. (Rr. 3 Vellezerit Kondi. , Tirane) (ka foto)

 800 €
Tirane, Japim me qira Vile 3 kat ne Rr. Frosina Plaku. ( Rr. Frosina Plaku., Tirane) (ka foto)

 3,000 €
Premte, 21 Mars, 2014
Tirane, japim me qira kaitn e pare dhe te dyte te nje Vile 2 kat ne Rr. 3 Vellezrit Kondi, prane Vil (Rr. 3 Vellezrit Kondi,, Tirane) (ka foto)

 600 €
Tirane, japim me qira kaitn e pare dhe te dyte te nje Vile 2 kat ne Rr. 3 Vellezrit Kondi, prane Vil (Rr. 3 Vellezrit Kondi,, Tirane) (ka foto)

 600 €
Tirane - Peze, japim me qira Vile 3 Kat. (Tirane - Peze, Tirane) (ka foto)

 1,000 €
Tirane, japim me qira Vile 2-kateshe Rr. 3 Vellezrit Kondi, prane Vilave Amerikane. ( Rr. 3 Vellezrit Kond, Tirane) (ka foto)

 1,300 €