Faqja Kryesore / Eventet

Eventet

 
< Dita e kaluar Marte, 20 Nentor, 2012 Dita tjeter >
Kerko
Event Fillon Mbaron
“Një varr për majorin e mbretit” (Teatri Kombëtar, Tirane) (ka foto)

Nent 20, 12
“Varri i Qyqes” (Teatri Kombëtar i Komedisë., Tirane) (ka foto)

Nent 20, 12
Dokumentarë në AQSHF (Arkivi Qëndror Shtetëror i Filmit, Tirane) (ka foto)

Nent 19, 12 Dhjet 14, 12
Skënderbeu i Vivaldit në TOB (Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit, Tirane) (ka foto)

Nent 18, 12 Nent 20, 12
Ekspozita “Personalitete franceze për Shqiperine dhe shqiptaret” (Muzeu Historik Kombëtar, Tirane)

Nent 18, 12 Nent 28, 12
Të njohim Tiranën turistike Pallati Presidencial (Pallati i Brigadave) (Tirane) (ka foto)

Nent 17, 12 Nent 25, 12
Ekspozita foto-dokumentare “Arbëreshët e Italisë dhe kontributi i tyre për çështjen kombëta (Pallati i Kulturës, Tirane)

Nent 17, 12 Nent 28, 12
Kinema Millenium (Tirane) (ka foto)

Nent 17, 12 Nent 24, 12
Kinema Imperial (Tirane) (ka foto)

Nent 17, 12 Nent 24, 12
“E Bija e Hënës dhe e Diellit” (Teatri i Kukullave, Tirane) (ka foto)

Nent 17, 12 Nent 25, 12
“14 vjeç dhëndër” (Teatri i Metropolit, Tirane) (ka foto)

Nent 17, 12 Nent 25, 12
Ekspozita fotografike “Historia e Shqipërisë nëpërmjet Marubëve” (Muzeu Historik Kombëtar, Tirane) (ka foto)

Nent 16, 12 Nent 28, 12
“Meshari” i Gjon Buzukut. (Biblioteka Kombëtare, Tirane) (ka foto)

Nent 12, 12 Nent 28, 12
ekspozitën ikonografike “Ikona Shqiptare” (Galeria Kombëtare e Arteve, Tirane) (ka foto)

Nent 10, 12 Nent 29, 12
Etnografi - Takim në Tiranë (Muzeu Historik Kombëtar, Tirane)

Nent 10, 12 Nent 28, 12
KREJT KOSOVA N’SHQIPNI (peje, Peje) (ka foto)

Nent 1, 12 Dhjet 1, 12
Ekspozitë grafike në Polis dhe në Zeta Galeri (Tirane) (ka foto)

Teto 22, 12 Nent 20, 12
Pasionet erotike të shpirtit (Tek ish blloku, Tirane) (ka foto)

Teto 15, 12 Dhjet 30, 12
"Mbreteria Magjike" (Cirku Kombëtar, Tirane) (ka foto)

Shta 29, 12 Dhjet 30, 12
Hapet zyrë informacioni turistik në Rinas (Rinas, Tirane) (ka foto)

Shta 3, 12 Dhjet 31, 12
Elbasani turistik (Elbasan) (ka foto)

Shta 3, 12 Dhjet 31, 12
Pasurohet muzeu historik i Shkodrës (Shkoder) (ka foto)

Shta 3, 12 Dhjet 31, 12
Lezha tërheq më shumë vizitorë (Lezhe) (ka foto)

Shta 3, 12 Dhjet 31, 12
Zbulohen imazhe të rralla mitologjike në Apolloni (Apolloni, Fier, Fier)

Shta 3, 12 Dhjet 31, 12
Zbulohet një varrezë antike në Durrës (Durres) (ka foto)

Shta 3, 12 Dhjet 31, 12