Faqja Kryesore / Kosove / Shtepi ne shitje

Shtepi ne shitje

 
Kerko
 
Duke shfaqur njoftimet te Kosove | Prishtine | Gjilan | Prizren | Ferizaj | Mitrovice | Peje | Gjakove | Decan | Viti | Skenderaj | Dardana | Istog | Kacanik | Lipjan | Podujeve | Suhareke | Rahovec
Titulli
Shfaq fotot
Djele, 07 Prill, 2013
Banesat ne nje objekt te posaperfunduar (Qendra Prizrenit, Prizren) (ka foto)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 3+1

Marte, 02 Prill, 2013
Shes shtepine (Deçan, Decan)  - Shtepi ne shitje / Shes vila ose shtepi

Shes lokalin (Ne qender, Prishtine) (ka foto)  - Shtepi ne shitje / Shes dyqane e lokale

Shtune, 26 Janar, 2013
shes shtepin e re (gjilan, Gjilan) (ka foto)  - Shtepi ne shitje / Shes vila ose shtepi

Marte, 15 Janar, 2013
Shes shtepi (Deçan, Decan)  - Shtepi ne shitje / Shes vila ose shtepi

Shes shtepi (Deçan, Decan)  - Shtepi ne shitje / Shes vila ose shtepi

Shes lokalin (Prishtine)  - Shtepi ne shitje / Shes dyqane e lokale

Shes lokalin (Prishtine)  - Shtepi ne shitje / Shes dyqane e lokale

Enjte, 03 Janar, 2013
blej banese me dy dhoma gjumi (Prishtine)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 2+1

Merkure, 02 Janar, 2013
Shes Shtepi dhe banesa (Ne Gjilan dhe Tirane, Prishtine)  - Shtepi ne shitje / Shes vila ose shtepi

Merkure, 19 Dhjetor, 2012
Shtëpia me Tokë shiten në Pejë / Kristal (Peje, Peje) (ka foto)  - Shtepi ne shitje / Shes vila ose shtepi

Hene, 10 Dhjetor, 2012
SMS Marketing (Decan)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 2+1

Hene, 03 Dhjetor, 2012
agjensioni gerti zyre per patundshmeri (GJAKOV, Gjakove)  - Shtepi ne shitje / Shes vila ose shtepi

Djele, 02 Dhjetor, 2012
Sarande, shes apartament 2+1 , 3+1 , (Rruga e peste). (Sarande, Rahovec)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 2+1

Sarande, shes apartament 2+1 , 3+1 , (Rruga e peste). (Sarande, Suhareke)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 2+1

Sarande, shes apartament 2+1 , 3+1 , (Rruga e peste). (Sarande, Podujeve)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 2+1

Sarande, shes apartament 2+1 , 3+1 , (Rruga e peste). (Sarande, Lipjan)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 2+1

Sarande, shes apartament 2+1 , 3+1 , (Rruga e peste). (Sarande, Kacanik)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 2+1

Sarande, shes apartament 2+1 , 3+1 , (Rruga e peste). (Sarande, Istog)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 2+1

Sarande, shes apartament 2+1 , 3+1 , (Rruga e peste). (Sarande, Dardana)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 2+1

Sarande, shes apartament 2+1 , 3+1 , (Rruga e peste). (Sarande, Skenderaj)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 2+1

Sarande, shes apartament 2+1 , 3+1 , (Rruga e peste). (Sarande, Viti)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 2+1

Sarande, shes apartament 2+1 , 3+1 , (Rruga e peste). (Sarande, Decan)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 2+1

Sarande, shes apartament 2+1 , 3+1 , (Rruga e peste). (Sarande, Gjakove)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 2+1

Sarande, shes apartament 2+1 , 3+1 , (Rruga e peste). (Sarande, Peje)  - Shtepi ne shitje / Shes apartament/ banese 2+1