Faqja Kryesore / Kosove / Oferta pune / sherbimi klientit - call center

sherbimi klientit - call center

 
Kerko
Duke shfaqur njoftimet te Kosove | Prishtine | Gjilan | Prizren | Ferizaj | Mitrovice | Peje | Gjakove | Decan | Viti | Skenderaj | Dardana | Istog | Kacanik | Lipjan | Podujeve | Suhareke | Rahovec
Titulli
Shfaq fotot
Hene, 24 Shtator, 2018
Swiss Massage (Prishtine, Prishtine)

Swiss Massage (Prishtine, Prishtine)

Swiss Massage (Prishtine, Prishtine)

Hene, 05 Qershor, 2017
CALL AGENT FROM HOME (Home, Prishtine) (ka foto)

Merkure, 07 Maj, 2014
Jemi FIRME SERIOZE nga ZVICRRA dhe mirremi me SHER... (PRISHTINE - QENDER, Prishtine) (ka foto)

Jemi FIRME SERIOZE nga ZVICRRA dhe mirremi me SHER... (PRISHTINE - QENDER, Prishtine) (ka foto)

Marte, 03 Dhjetor, 2013
Call Center Manager (Prishtine, Prishtine) (ka foto)

Call Center Manager (Prishtine, Prishtine) (ka foto)

Enjte, 10 Tetor, 2013
Kerkojm 6 call agent per gjuhen Gjermane (peje, Peje)

Merkure, 04 Shtator, 2013
Call Center Manager (Prishtine, Prishtine) (ka foto)

Hene, 02 Shtator, 2013
Call Center Manager (Prishtine, Prishtine) (ka foto)

Marte, 05 Shkurt, 2013
Call Center "EBEM" ne Peje kerkon qe nga sot 10 Call Agenta. (Peje, Peje) (ka foto)

Enjte, 31 Janar, 2013
CALLCENTER MITARBEITER m/w - OUTBOUND GESUCHT (Peje, Peje) (ka foto)

Merkure, 17 Tetor, 2012
Ofroj Pun per ata qe din gjuhen gjermane (Prishtine) (ka foto)

Shtune, 25 Gusht, 2012
OFROJM VENDE PUNE PER ATA QE DIN SHUME MIRE GJUHEN GJERMANE (PEJE, Peje)