Faqja Kryesore / Kosove / Sherbime

Sherbime

 
Kerko
 
Duke shfaqur njoftimet te Kosove | Prishtine | Gjilan | Prizren | Ferizaj | Mitrovice | Peje | Gjakove | Decan | Viti | Skenderaj | Dardana | Istog | Kacanik | Lipjan | Podujeve | Suhareke | Rahovec
Titulli
Shfaq fotot
Marte, 10 Shtator, 2019
huazoni deri në 5,000,000 dollarë, interes 3% në vit (Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

**** për biznes, kolateral nuk kërkohet (Dardani, Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

Merkure, 07 Gusht, 2019
kerkoj fizioterapeut personal (Kosove, Prishtine)  - Sherbime / Mjekesore & Masazhe

Merkure, 31 Korrik, 2019
Masazhe konfidenciale (Prishtine, Kosove, Prishtine)  - Sherbime / Te tjera

masazhe per zonja (Prishtine)  - Sherbime / Mjekesore & Masazhe

kerkoj nje mashkull te ri te pashem per pune fizike (Prishtine)  - Sherbime / Punetore shtepie

Shtune, 06 Korrik, 2019
Gyrbetqari kërkon femër për takime sekrete (Prishtine)  - Sherbime / Mjekesore & Masazhe

Premte, 21 Qershor, 2019
MONTOJ PAISJE ELEKTRIKE DHE SANITARIN VETEM 5 EVRO (Lagja e spitalit, Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

BEJ LYRJEN ME PONIKOLLOR (Lagja e spitalit, Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

Merkure, 19 Qershor, 2019
Nevojë për **** na kontaktoni tani (Skenderaj) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

Marte, 18 Qershor, 2019
Ne japim **** me normë interesi prej 2% (Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

Marte, 11 Qershor, 2019
Oferta e kredisë zbatohet tani 4000 € (Podujeve) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

APLIKONI PËR KREDIN E BIZNESIT XMAS (Gjilan) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

A keni nevojë për një hua urgjente të aplikoni tani. (Istog) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

Ne ofrojmë 100% të parave me interes të vërtetë të ulët (Skenderaj) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

Marte, 21 Maj, 2019
Oferta urgjente e kredisë Aplikoni Tani (Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

Premte, 26 Prill, 2019
Oferta e parave mes individit në 72 h (Gjilan) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

Oferta Speciale e Kredive të shpejta dhe të besueshme mes privatëve në 48H (Gjilan) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

Shtune, 16 Mars, 2019
Kerkoj nje femer masazhore per qmim sesht problem ... (Prishtine)  - Sherbime / Mjekesore & Masazhe

Enjte, 14 Mars, 2019
masazh vetem per femna (Dardani, Prishtine)  - Sherbime / Mjekesore & Masazhe

Shtune, 09 Mars, 2019
elektricisti (Bregu i diellit, Prishtine)  - Sherbime / Te tjera

Djele, 03 Shkurt, 2019
Masazhus (Velania, Prishtine)  - Sherbime / Mjekesore & Masazhe

Djele, 21 Tetor, 2018
elektricisti (Bregu i diellit, Prishtine)  - Sherbime / Te tjera

Hene, 03 Shtator, 2018
We are direct providers of Fresh Cut BG, SBLC (London, UK, Skenderaj) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

Djele, 02 Shtator, 2018
Servis per amvisni : ING-SERVIS PRISHTINE (KODRA E TRIMAVE , Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera