Faqja Kryesore / Shqiperi / Kurse e leksione

Kurse e leksione

 
Kerko
 
Duke shfaqur njoftimet te Shqiperi | Tirane | Durres | Vlore | Shkoder | Fier | Elbasan | Sarande | Korce | Lezhe | Gjirokaster | Berat | Permet | Lushnje | Kavaje | Tropoje | Kukes | Puke | Pogradec | Rreshen | Delvine | Tepelene | Gramsh | Peshkopi | Kruje | Librazhd | Skrapar
Titulli
Shfaq fotot
Djele, 12 Gusht, 2018
Kurs frëngjisht (Tek ish blloku, Tirane)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Kurs frëngjisht (Tek ish blloku, Tirane)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Hene, 12 Mars, 2018
OFROJ KURS ARGJENDARIE (Tirane)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Djele, 04 Qershor, 2017
Kurs frëngjisht (Tek ish blloku, Tirane)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Enjte, 04 Maj, 2017
KURSE ALPHA BUSINESS (GJIROKASTER, Vlore) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

KURSE ALPHA BUSINESS (BERAT, Vlore) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

KURSE ALPHA BUSINESS (FIER, Vlore) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

KURSE ALPHA BUSINESS (LUSHNJE, Vlore) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Djele, 29 Janar, 2017
Contact Center ofron kurse anglisht (Tek unaza e re, Tirane)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Shtune, 10 Dhjetor, 2016
Lider Training Center Durrës (Siper Shpelles Blu, Kati 2, Durres) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Premte, 04 Nentor, 2016
KURSE FINANCA 5 (Vlore, Vlore) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

KURSE ALPHA BUSINESS (SHQIPERI, Vlore) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

ALPHA WEB BUSINESS---KURSE (Shqiperi, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

KURSE FINANCA 5 (SHQIPERI, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Hene, 19 Shtator, 2016
Kurse Kontabiliteti, Finance-5, Menaxhimi i Biznesit te Vogel dhe Menaxhimi i Burimeve Njerezore. (21 dhjetori, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Djele, 21 Gusht, 2016
Kerkoj Kurs Fizioterapi Falas (Tirane, Tirane)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Kerkoj Kurs Fizioterapi Falas (Durres, Durres)  - Kurse e leksione / Te tjera

Shtune, 16 Janar, 2016
Kurs profesional gazetarie (Tek unaza e re, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Shtune, 26 Shtator, 2015
Kurse Pikture & Laborator Artistik (Rr. Gjon Buzuku, Mbas V. Gold Tirane, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Te tjera

Merkure, 02 Shtator, 2015
kurs pikture dhe skulpture (liqeni i thate, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Te tjera

Marte, 18 Gusht, 2015
Inlingua Training Center (Kati 2, Siper Shpelles Blu, Durres) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Enjte, 23 Korrik, 2015
KURSE MATEMATIKE ME PROFESIONALISTE (NE VARESI TE RRETHANAVE!, Tirane)  - Kurse e leksione / Te tjera

Premte, 17 Korrik, 2015
Kurse Matematike! (Durres)  - Kurse e leksione / Te tjera

Kurse Matematike! (Tek unaza e re, Tirane)  - Kurse e leksione / Te tjera

Matematike (Tek unaza e re, Tirane)  - Kurse e leksione / Leksione private