Faqja Kryesore / Kurse e leksione

Kurse e leksione

 
Kerko
 
Titulli
Shfaq fotot
Djele, 29 Janar, 2017
Contact Center ofron kurse anglisht (Tek unaza e re, Tirane)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Merkure, 14 Dhjetor, 2016
kurse te gjuhes gjermane (Gjilan, Gjilan)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Shtune, 10 Dhjetor, 2016
Lider Training Center Durrës (Siper Shpelles Blu, Kati 2, Durres) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Merkure, 30 Nentor, 2016
OFROJ KURS ARGJENDARIE (Tirane)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Djele, 06 Nentor, 2016
Organizojmë kurse të Matematikes (Dardani, Prishtine) (ka foto)  - Kurse e leksione / Te tjera

Premte, 04 Nentor, 2016
Financa 5- OFERTA PER INSTALIME DHE KURSE (Vlore, Vlore) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

INSTALO: ALPHA BUSINESS dhe ALPHA WEB BUSINESS (Vlore, Vlore) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

OFERTE PER KURSE---ALPHA BUSINESS dhe ALPHA WEB BUSINESS (Shqiperi, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Financa 5.0 --Oferte per Kurse (SHQIIPERI, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Hene, 19 Shtator, 2016
Kurse Kontabiliteti, Finance-5, Menaxhimi i Biznesit te Vogel dhe Menaxhimi i Burimeve Njerezore. (21 dhjetori, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Djele, 21 Gusht, 2016
Kerkoj Kurs Fizioterapi Falas (Tirane, Tirane)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Kerkoj Kurs Fizioterapi Falas (Durres, Durres)  - Kurse e leksione / Te tjera

Shtune, 16 Janar, 2016
Kurs profesional gazetarie (Tek unaza e re, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Shtune, 26 Shtator, 2015
Kurse Pikture & Laborator Artistik (Rr. Gjon Buzuku, Mbas V. Gold Tirane, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Te tjera

Merkure, 02 Shtator, 2015
kurs pikture dhe skulpture (liqeni i thate, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Te tjera

Marte, 18 Gusht, 2015
Inlingua Training Center (Kati 2, Siper Shpelles Blu, Durres) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Enjte, 23 Korrik, 2015
KURSE MATEMATIKE ME PROFESIONALISTE (NE VARESI TE RRETHANAVE!, Tirane)  - Kurse e leksione / Te tjera

Premte, 17 Korrik, 2015
Kurse Matematike! (Durres)  - Kurse e leksione / Te tjera

Kurse Matematike! (Tek unaza e re, Tirane)  - Kurse e leksione / Te tjera

Matematike (Tek unaza e re, Tirane)  - Kurse e leksione / Leksione private

Hene, 11 Maj, 2015
KURSE PËR PIANO (TIRANË, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse muzike/danci

Marte, 28 Prill, 2015
Në Institutin ' ISSAT ' në datën 4 Maj 2015 do të fillojë Kursi i Trajnimit Profesio (programi kompjuterik SPSS, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Kursi i Trajnimit Profesional: " FIZIOTERAPIA NË PRAKTIKË". (" FIZIOTERAPIA NË PRAKTIKË"., Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Merkure, 17 Shtator, 2014
Kurs pikture, vizatimi artistik, skulpture. (Komuna e Parisit, Tirane) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Enjte, 04 Shtator, 2014
Qendra Lider Durres (Vetem 2500 Leke/Muaj) (Durres) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh