Faqja Kryesore / Sherbime

Sherbime

 
Kerko
 
Titulli
Shfaq fotot
Djele, 26 Mars, 2017
elektricisti (Bregu i diellit, Prishtine)  - Sherbime / Te tjera

Merkure, 08 Mars, 2017
BEJ LYRJEN ME PONIKOLLOR (Lagja e spitalit, Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

MONTOJ PAISJE ELEKTRIKE DHE SANITARIN (Lagja e spitalit, Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

Djele, 19 Shkurt, 2017
Kujdes per femijet ne zvicerr (Lozan zvicerr, Tirane)  - Sherbime / Babysitter

Merkure, 08 Shkurt, 2017
oferta pune jashtë vendit (Rreshen) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

oferta pune jashtë vendit (Berat) (ka foto)  - Sherbime / Punetore shtepie

Merkure, 01 Shkurt, 2017
Kerkojme punetore shtepie. (Sarande, Sarande)  - Sherbime / Punetore shtepie

Kerkojme perkthyese te gjyhes Gjermane (Sarande, Sarande)  - Sherbime / Perkthime

Merkure, 25 Janar, 2017
punojnë dhe jetojnë në SHBA (Berat) (ka foto)  - Sherbime / Babysitter

Oferta Job në dispozicion (Gjilan) (ka foto)  - Sherbime / Babysitter

Oferta Job në dispozicion, (Durres) (ka foto)  - Sherbime / Babysitter

Marte, 24 Janar, 2017
Ofroj terapi logopedike (Tiranè, Korce)  - Sherbime / Te tjera

Djele, 22 Janar, 2017
Produkte 100% Bimore HERBALIFE (Tirane) (ka foto)  - Sherbime / Estetika

Produkte 100% Bimore HERBALIFE (Tirane) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

Produkte per Dobesim 100% Bimore HERBALIFE (Tirane)  - Sherbime / Estetika

Produkte per Dobesim 100% Bimore HERBALIFE (Tirane)  - Sherbime / Mjekesore & Masazhe

Djele, 15 Janar, 2017
JAM ELEKTRICIST INDUSTRIAL ME EKSPERIENCE. (TIRANE, Tirane)  - Sherbime / Te tjera

KRYEJME PUNIME HIDRAULIKE TEPER CILESORE. CMIME TE ARESYESHME ((TIRANE, Tirane)  - Sherbime / Te tjera

Shtune, 14 Janar, 2017
Masazhere femer kerkohet (Kosove, Prishtine)  - Sherbime / Mjekesore & Masazhe

Hene, 09 Janar, 2017
instalime elektrike (Velania, Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

ELETRO & HIDROINSTALUES (Velania, Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

ELETRO & UJE INSTALUES (Velania, Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

Ofroj instalime elektrike dhe instalime te ujit dhe kanalizimit (Velania, Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Te tjera

USTAHU I ELEKTROS & UJIT (Velania, Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Punetore shtepie

USTAHU I ELEKTROS & UJIT OFRON (Velania, Prishtine) (ka foto)  - Sherbime / Punetore shtepie