Faqja Kryesore / Kosove / Sherbime / Te tjera

Postimi# A45962

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
JU NDIHMOJM NE MBUSHJEN E CV EDHE APLIKIMIT PER PUNE (FERIZAJ)

Postuar me: Hene, 19 Tetor, 2015  11:21
Permiresuar me: Marte, 20 Shtator, 2016  13:35
Skadon me: Merkure, 27 Janar, 2016  10:21
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.
bejme aplikimin per punesim si dhe mbushim CV-së/rezymesë tuaj në gjuhën Angleze si dhe aplikimin për
punë në kompaninë Amerikane edhe kompani tjera , që janë duke rekrutuar njerëz nga Ballkani për në lindjen e mesme si në Afganistan dhe Irak. Së pari dërgoni shënimet tuaja në imell adresën tonë private që të përgatisim CV-në/rezymenë tuaj në gjuhën angleze pastaj në prezencën tuaj bëjmë aplikimin për punësim. Pozitat më të kërkuara janë si vijon:
Zdrukthtarë
Elektricist,
Ujësjellës,
Kuzhinier,
Punëtorë fizik
Punëtorë për larjen e teshave
si dhe Pozita të ndryshme në administratë etj.

Prej shënimeve tuaja na duhen: Emri dhe Mbiemri, Adresa, Numri i telefonit, Eksperienca e punës, Shkollimi, njohja e gjuhëve të huaja sidomos Anglishtja, njohja e kompjuterit, posedimi i lejes, posedimi i pasaportës/afati i skadimit, mirënjohjet e fituara në punë të mëhershme si dhe pozita në cilën dëshironi të aplikoni që të jemi në gjendje për ta përshtatur sa më mirë CV-në/rezymenë tuaj për pozitën në të cilën aplikoni. Mund të na gjeni për cdo ditë tek në Ferizaj . Na kontaktoni në imell adresën: vetem ne ket imail mundesisht dergoni porosit tuaja edhe mundesisht qe keni interes per aplikim ne mesazh


Ju mirëpresim suksese

Aplikimi yne Suksesi juaj

toni
Telefon: +37744731669

Vendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...
 

Ky njoftim ka skaduar.