Faqja Kryesore / Kosove / Sherbime / Perkthime

Postimi# A32458

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
PËRKTHIME (Dardani)

Postuar me: Djele, 14 Prill, 2013  00:05
Permiresuar me: Marte, 16 Korrik, 2013  11:58
Skadon me: Marte, 23 Korrik, 2013  00:05
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.
_____INTRA_______
AGJENCIA PËR PËRKTHIM 'INTRA', ofron përkthime profesionale dhe certifikimin e dokumenteve. Shërbimi është i fokusuar në përkthimet: Anglisht – Shqip / Shqip - Anglisht. Përkthimi bëhet nga Përkthyesit e Certifikuar Gjyqësor dhe Profesorë të Gjuhës Angleze, . INTRA mbështetet në mënyrë efektive nga linguistë profesional nga fusha/tema të ndryshme.Nëse jeni duke kërkuar për përkthime profesionale na kontaktoni në:

tel: +377 (44) 515 520

e-mail perkthim@gmail.com
_____INTRA_____
TRANSLATION AGENCY 'INTRA', offers professional translation and certification of documents. The service is focused on translations: English – Albanian / Albanian – English. The translation is done by Certified Translators and Professors of English Language. INTRA is supported effectively by professional linguists from different fields/subjects.

If you’re looking for a professional translation contact us on:

phone: +377 (44) 515 520 e-mail perkthim@gmail.com
Vendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...


 

Ky njoftim ka skaduar.