Faqja Kryesore / Shqiperi / Kurse e leksione

Kurse e leksione

 
Kerko
    Vendodhja:
Titulli
Shfaq fotot
Marte, 02 Tetor, 2012
Qendra Columbia (Rr. Pjeter Bogdani) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Premte, 28 Shtator, 2012
Në ndihmë të të gjithë brezave, Instituti i Trajnimeve dhe Karrierës ju ofron këto shërbime  - Kurse e leksione / Leksione private

Hene, 24 Shtator, 2012
KURSE TE REJA PER GJUHEN GJERMANE (Rr. Elbasanit, mbrapa Ambasades Amer)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Premte, 21 Shtator, 2012
TK Albania ofron trajnime per kontabilitetin Praktik,  - Kurse e leksione / Leksione private

ITKids ju vjen ne ndihme te gjithe prindereve dhe femijeve duke jua bere gjithshka me te lehte dhe m  - Kurse e leksione / Leksione private

Enjte, 20 Shtator, 2012
Në ndihmë të të gjithë brezave  - Kurse e leksione / Leksione private

ITK ofron kurse kompjuteri per cdo nivel  - Kurse e leksione / Kurse informatike

KANË FILLUAR REGJISTRIMET PËR KURSET E GJUHËVE ANGLEZE, ITALIANE DHE GJERMANE TË GJITHË NIVET  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Merkure, 19 Shtator, 2012
Ofroj kurse per nxenesit nga klasa e pare ne te nente (prane shkolles "Petro Nini Luarasi")  - Kurse e leksione / Te tjera

Përhap Lajmin, Sill një mik dhe përfiton një KURS Karriere FALAS!!  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Kurs per lendet e Fakultetit Ekonomik  - Kurse e leksione / Leksione private

ITKids  - Kurse e leksione / Leksione private

ITKids  - Kurse e leksione / Leksione private

Kurs Pikture (Rr"Elbasanit", prane Ambasades Ameri)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Hene, 17 Shtator, 2012
KURSE PER KLASAT 5-8 (Rr. Elbasanit, mbrapa Ambasades Amer)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Premte, 14 Shtator, 2012
QENDRA ORIENT, KURSE TE GJUHES KINEZE (rr.DERVISH HIMA, PERBALL AMBASADES 5) (ka foto)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Enjte, 13 Shtator, 2012
ITKids Afterschool Program (Rr. e Elbasanit) (ka foto)  - Kurse e leksione / Te tjera

Merkure, 12 Shtator, 2012
KURSE PER SHKOLLAT E MESME/Falas Matura Shteterore (Rr. Elbasanit, mbrapa Ambasades Amer)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Merkure, 05 Shtator, 2012
Kurse te gjuhes frenge (Komuna e Parisit)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Premte, 31 Gusht, 2012
KURSE PER SHKOLLAT E MESME (Rr. Elbasanit, mbrapa Ambasades Amerikane)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Djele, 12 Gusht, 2012
Kurse vizatimi dhe grafike (Tek Shallvaret (perballe Tajvanit)) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Shtune, 04 Gusht, 2012
Kurse anglishte  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Premte, 03 Gusht, 2012
KURS TRAJNIM PËR KONKURSIN E UNIVERSITETIT TË SPORTEVE (KLUBI I SPORTIT PARTIZANI)  - Kurse e leksione / Te tjera

Hene, 30 Korrik, 2012
KURSE MESIMI MATEMATIKE (Tek fusha Ali Demi)  - Kurse e leksione / Leksione private