Faqja Kryesore / Shqiperi / Kurse e leksione

Kurse e leksione

 
Kerko
    Vendodhja:
Titulli
Shfaq fotot
Enjte, 25 Prill, 2013
Ofroj kurse individuale te gjuhes angleze (Rr. Elbasanit)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Kurs i gjuhes angleze i pershtatur sipas kerkesave individuale te nxenesit. (Rr. Elbasanit)  - Kurse e leksione / Leksione private

Marte, 02 Prill, 2013
Trajnime dhe Seminare FALAS per te gjithe nxenesit dhe studentet (Rruga e Elbasanit) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Hene, 01 Prill, 2013
MATURA SHTETERORE ANGLISHT/ITALISHT (Rr e Elbasanit, Tirane)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Enjte, 07 Mars, 2013
leksione private per amvisa per gatime te ndryshme  - Kurse e leksione / Leksione private

Enjte, 28 Shkurt, 2013
Kurs individual I gjuhes angleze (Qendra Kristal)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Merkure, 06 Shkurt, 2013
Shes teknika stilimi(konfeksionesh) rrobaqepsie dhe sisteme cad -cam, Gerber accumark dhe Lectra (Komuna e Parisit)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Djele, 03 Shkurt, 2013
kurse gjermanishteje (Tek unaza e re)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Premte, 25 Janar, 2013
Kanë filluar rregjistrimet për Financa 5 dhe Alpha (Rruga e Elbasanit)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Hene, 21 Janar, 2013
Kurse KIMIE & BIOLOGJIE (RR.Elbasanit)  - Kurse e leksione / Leksione private

Kurse KIMIE & BIOLOGJIE (RR.Elbasanit)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Merkure, 16 Janar, 2013
ULJE PER KURSET INDIVIDUALE (Rr e Elbasanit, Tirane)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Hene, 14 Janar, 2013
MATEMATIKE Pregatitje per Matura Shteterore dhe Provimet e lirimit (Tek fusha Ali Demi)  - Kurse e leksione / Leksione private

Djele, 09 Dhjetor, 2012
Ofrojme kurse matematike (21 dhjetori)  - Kurse e leksione / Leksione private

Merkure, 05 Dhjetor, 2012
Qendra Europiane e Studimit ofron kurse te gjuheve te huaja  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Shtune, 10 Nentor, 2012
KURSE TRAJNIMI PER ARKITEKTURE (Tek Shallvaret (perballe Tajvanit))  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Merkure, 24 Tetor, 2012
Autoshkolla KLAVI vetem 25000 leke (Perball Tawanit, pall Shallvare, ) (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Premte, 19 Tetor, 2012
KURSE INTESIVE (Rr. Elbasanit, mbrapa Ambasades Amer)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Merkure, 17 Tetor, 2012
OFERTE PER KURSET INDIVIDUALE (Rr. Elbasanit, mbrapa Ambasades Amer)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Marte, 16 Tetor, 2012
KURSE TE GJUHEVE TE HUAJA (Rr. Budi, mbrapa Ambasades Amerikane)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Shtune, 13 Tetor, 2012
akademia e kuzhines shqiptare (9 kateshet)  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Enjte, 11 Tetor, 2012
Kurs trajnimi per Arkitekture (Tek Shallvaret (perballe Tajvanit))  - Kurse e leksione / Formime profesionale

Merkure, 10 Tetor, 2012
KURSE PER STUDENTE / -36% Ulje per TOEFL / IELTS (Rr. Elbasanit, mbrapa Ambasades Amer)  - Kurse e leksione / Kurse gjuhesh

Hene, 08 Tetor, 2012
Kurese Matematike per vitin 2012-1013  - Kurse e leksione / Te tjera

Shtune, 06 Tetor, 2012
Online Newbie's Business University - Biznesi me internet qe nuk te mesojne ne shkoll (ka foto)  - Kurse e leksione / Formime profesionale