Faqja Kryesore / Shqiperi / Kurse e leksione / Formime profesionale

Postimi# A19448

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
Kurse Kontabiliteti, Finance-5, Menaxhimi i Biznesit te Vogel dhe Menaxhimi i Burimeve Njerezore. (21 dhjetori)

Postuar me: Hene, 19 Shtator, 2016  12:54
Permiresuar me: Enjte, 15 Dhjetor, 2016  11:16
Skadon me: Merkure, 28 Dhjetor, 2016  11:54
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.
Per Ju:
Biznese, Ekonomiste, Financiere, Kontabiliste, Audite, Revizore,Menaxhere,Inventarizues, Furnitore, Specialiste te Burimeve Njerezore,Magazinjere, Llogaritare, Arketare, Studente, Maturante e te interesuar te tjere, organizojme dhe kryejme Kurse per:

1 .-Kontabilitet:
* Kontabiliteti dhe Konceptet e Pergjitheshme te tij.
* Kontabiliteti Financiar, Pasqyrat Financiare dhe Bilanci.
* Kontabiliteti Ndertimit dhe Veçorite e tij. Dokumentacioni,
kolaudimi dhe marrja ne dorezim e objekteve.
* Njohje per Bilancin dhe Pasqyrat Financiare,
Ligji per Kontabilitetin, Standartet KK...
* Analiza Financiare dhe Raportet Financiare.
2.-Kontabiliteti i Informatizuar Financa -5
3.-Kontabiliteti dhe Menaxhimi i Biznesit te Vogel.
Maredheniet me Shtetin dhe SKK 15.
4.-Menaxhimi i Burimeve Njerezore dhe puna ne kete sektor.
5.-Menaxhimi i Kohes se Punes
6.-Kurs per Magazinjer. Arketar, Llogaritar dhe Inventarizues.
7.-Kurs per Ligjeshmerine e Pagave dhe Maredheniet ne pune
midis punedhenesit dhe punemarresit. Kodi i punes, kontrata e
Punes.
8.-Kurs per Paketen e Re Fiskale nga 01.01.2016-17 ,Tatim Taksa,
Sigurime Shoqerore e Shendetesore, TVSH, formularet qe
plotesohen ne maredheniet me shtetin nepermjet deklarimit
elektronik.
9.- Konsultime per studentet dhe nxenesit e shkollave te mesme, ne
lendet ekonomike, financiare, kontabilitetit, ekonomia 12, e tj.
10.- Konsultime nxenesish teklses 5-9, ne matematike, fizike e gjuhe.
11.- Kryerje inventaresh ne biznese.


Te gjithe ata qe regjistrohen per te filluar kursin kete muaj, do te kene oferte ulje 25 % dhe per çdo rregjistrim me Karte Studenti , do te keni oferta per pagesen e kursit 25% me pak.
Nxenesit e shkollave paguajne ne baze te oreve mesimore ditore apo mujore, qe kryejne ne fakt.

Ejani tek ne....
Ne ju mesojme....
Ju mirepresim.....


Na telefononi : 0682393225
E-mail. bdabulla@hotmail.com

Vendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...
 

Ky njoftim ka skaduar.