Hyr te NumerNje

Per te pare postimet ne kete kategori, ju lutemi te logoheni duke klikuar linkun me poshte!
Hyr te NumerNje.com

Ne rast se nuk keni nje llogari te Numernje, mund te regjistroheni nepermjet linkut me poshte!
Regjistrohu

Nese nuk jeni i interesuar, klikoni linkun me poshte!
Shko ne faqen kryesore


   Faqja Kryesore / Martohu me mua /

Postimi# A86862

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
lidhje serioze (Tek medresja)

Postuar me: Premte, 21 Gusht, 2020  23:44
Permiresuar me: Marte, 01 Shtator, 2020  19:23
Skadon me: Enjte, 18 Maj, 2023  23:44
Pergjigju te: (Perdor formularin e kontaktit me poshte)
Emri : x
Mbiemri : x
Mosha vjec : 37
Besimi fetar : Mysliman
Gjatesia cm : 170
Arsimimi : i larte
Qyteti : tirane
 
persh jam nje person beqar serioz intelektual kerkoj nje femer per njohje mosha 28-30 flm..vetem vajza serioze dhe familjare..flmVendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...


 

Kontakto kete perdorues :  
 
E-mail yt: *
Mesazhi: *
Dergo foto ose dokument:
Tipet e meposhtme te ketyre file nuk lejohen: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Madhesia maksimale e file: 200KB