Hyr te NumerNje

Per te pare postimet ne kete kategori, ju lutemi te logoheni duke klikuar linkun me poshte!
Hyr te NumerNje.com

Ne rast se nuk keni nje llogari te Numernje, mund te regjistroheni nepermjet linkut me poshte!
Regjistrohu

Nese nuk jeni i interesuar, klikoni linkun me poshte!
Shko ne faqen kryesore


   Faqja Kryesore / Martohu me mua /

Postimi# A64621

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
Hi (Laprake)

Postuar me: Djele, 24 Qershor, 2018  14:52
Permiresuar me: Djele, 24 Qershor, 2018  19:59
Skadon me: Shtune, 20 Mars, 2021  13:52
Pergjigju te: (Perdor formularin e kontaktit me poshte)
Emri: Shkelzen
Mbiemri: ...
Mosha vjec: 27
Besimi fetar: Mysliman
Gjatesia cm: 175
Arsimimi: ....
Qyteti: Tirane
 
Do Kisha deshire te nihemi me nje te sincert te paster dhe te drejt nje raport shoqerore pst shofim per me shumVendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...


 

Kontakto kete perdorues:  
 
E-mail yt: *
Mesazhi: *
Dergo foto ose dokument:
Tipet e meposhtme te ketyre file nuk lejohen: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Madhesia maksimale e file: 200KB