Faqja Kryesore / Oferta pune / oferta te tjera pune

Postimi# A91211

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
Oferte Pune Sezonale - Tupana Show 2021 2022 ne Alegro Drums Show (Ferizaj)

Postuar me: Hene, 14 Dhjetor, 2020  14:58
Skadon me: Merkure, 24 Mars, 2021  14:58
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.

 

Njoftim Pune në Këna Alegro DRUMS :
- Çmimorja e atyre që do të pranohen në : Këna Alegro Drums 2020-2021!
*Pagesa për Valltarë Gruporë :
-Pagesa për 1 Aheng , në të cilin merrni pjesë është : 30€ ..!!
-Pagesa për 2 Ahenge, në të cilat merrni pjesë është : 50€ ( 25€ për 1 Aheng Pjesmarrje ) !!
*Gjithashtu: Për të punësuarit ofrohet Kontratë Pune - vjetore ose sezonale ( varësisht nga kualifikimi ).
*Pagesa për Udhëheqës Show Tupane ( Vallëtar Kryesorë ) dhe Udhëheqës Ahengu : 40€ ..!!
*Pagesa për Menagjues të Ahengut - Show Tupane : 50€
*Vendqëndrimi dhe Ushqimi për: Valltarë të Qyteteve larg Ferizaj, Prishtinë, dhe Lipjan .. sigurohet nga ana e menagjmentit.
*Ushqimi për të gjithë Valltarët pjesmarrës ( të punësuar ) do të jet i siguruar !
*Bartja e Valltarëve ( të punësuar në Stafin : Këna Alegro Drums ) .. do të sigurohet nga Stafi.
Ky ndryshim - vendim është marrur më datë : 10.12.2020 nga : Menagjmenti Udhëheqës dhe Stafi përkatës për pranim të Punëtorëve ( valltarëve ) të rinjë për muajt : Korrik Gusht 2021-2022 !
Të drejtë Aplikimi për Punësim kanë :
* të gjithë të interesuarit-at nga mosha
18-27 vjeq
*të jenë banorë të :
Kosovës Maqedonisë apo Shqipërisë
* të ken përvojë apo njohuri mbi :
Vallëzimin Tradicional apo në Show Hyrje me Show Led Tupane
*të ken me vete gjatë aplikimit : Letërnjoftimin apo Pasaportën dhe një dokument nga Stacioni Policor dhe Gjykata, në vendbanimin ku banoni, e cila dëshmon që nuk keni të kaluar kriminale apo që nuk jeni të kërkuar nga shteti juaj për ndonjë arsye tjetër !
*të interesuarit - vajza apo djem, për tu pranuar për punësim, mund të na kontaktoni në : Viber apo WhatsApp në numrin -
+383 44 314 542 !
Këna Alegro DRUMS
Vendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...
 

Ky njoftim ka skaduar.