Faqja Kryesore / Oferta pune / pune krahu - punetor

Postimi# A41942

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
MUNDÊSI E LEHTÊ PUNÊSIMI

Postuar me: Djele, 08 Shkurt, 2015  10:43
Permiresuar me: Djele, 17 Shkurt, 2019  01:50
Skadon me: Marte, 19 Maj, 2015  11:43
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.
KANADA KÊRKON PUNÊTOR, LEHTÊSON PROCEDURAT E MIGRIMIT
Iu ftojmë që të bëheni pjesë e sistemit të ri të emigrimit “Express Entry”, aplikimi ka filluar prejë: 01.01.2015 dhe përfundon më: 22.09.2015,

Kontako:

045/ 442 690,

045/ 442 691

www.peomokos.caVendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...


 

Ky njoftim ka skaduar.