Faqja Kryesore / Oferta pune / pune krahu - punetor

Postimi# A39312

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
Kanada kërkon punëtorë, lehtëson mundësitë për migrim

Postuar me: Premte, 08 Gusht, 2014  16:06
Permiresuar me: Djele, 17 Shkurt, 2019  01:50
Skadon me: Djele, 16 Nentor, 2014  15:06
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.
Në Kanada ka hy në superfuqi sistemi më i ri për migrim dhe punësim Express Entry.
Kontakto:
045/ 442 693

045/ 442 694

www.promokos.ca
Vendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...


 

Ky njoftim ka skaduar.