Faqja Kryesore / Oferta pune / pune krahu - punetor

Postimi# A31308

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
Puntor Montim/Prodhimi

Postuar me: Hene, 18 Shkurt, 2013  18:53
Permiresuar me: Enjte, 23 Maj, 2013  11:59
Skadon me: Merkure, 29 Maj, 2013  19:53
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.
WICONA KERKON PUNONJES SHTESE PUNETORE PRODHIM/ MONTIMI
WICONA mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. Për më tepër WICONA ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. Përfitimi funksional i markës qëndron në zgjidhjet më të mira teknike.
PUNETOR PRODHIM/ MONTIMI
Edukimi, Kualifikimet dhe Eksperiencat e kërkuara:

- Te kenë përfunduar arsimin e mesëm.
- Të kenë mbi 3 vjet eksperiencë pune, preferohet në montimin e fasadave me xham dhe alucobond.
- Aftësi shumë të mira komunikimi
- Aftësi për të punuar në grup

Duhet t'i përmbahet këtyre rregullave:

-Të kenë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës .
-Të jenë të komunikueshëm me kolegët dhe të gatshëm në çdo kohë të japin ndihmën e tyre për nevojat e kompanisë.
-Të karakterizohen nga ndershmëria,integriteti dhe korrektësia
-Të ruajnë konfidencialitetin
- Nuk pranohen aplikantë të cilët janë duke ndjekur studimet.
-Aplikimi me foto është i detyrueshëm

CV-te e sjella dorazi prane zyrave tona NUK mund te tërhiqen me sepse konsiderohen si EVIDENCE e Kompanise.

VETËM KANDIDATËT QË PLOTËSOJNË KUSHTET E MËSIPËRME DO TË PËRZGJIDHEN PË TË ZHVILLUAR NJË INTERVISTË!
Chief Human Resources & Law Department
Blvd."Dëshmorët e Kombit", Twin Towers, Tower 2, Kati 4
Tiranë, ALBANIA
Tel/Fax: 00355 42273012
Mobile: 00355 67 40 41 209
burimenjerezore.wicona@yahoo.com
Vendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...
 

Ky njoftim ka skaduar.