Faqja Kryesore / Oferta pune / kontabilitet - finance

Postimi# A31311

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
Ekonomist/e

Postuar me: Hene, 18 Shkurt, 2013  18:56
Permiresuar me: Enjte, 23 Maj, 2013  11:59
Skadon me: Merkure, 29 Maj, 2013  19:56
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.

 

WICONA KERKON PUNONJES SHTESE NE POZICIONIN E EKONOMIST/E
WICONA mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. Për më tepër WICONA ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. Përfitimi funksional i markës qëndron në zgjidhjet më të mira teknike.
EKONOMIST/E

Edukimi, Kualifikimet dhe Eksperiencat e kërkuara:

- Te kenë përfunduar arsimin e lartë,dega Ekonomik Finance.
- Të kenë mbi 5 vjet eksperiencë pune në fushën e ekonomikut.
- Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze
- Njohje shumë e mirë e paketës Microsoft Office
- Aftësi shumë të mira komunikimi
- Aftësi për të punuar në grup


Duhet t'i përmbahet këtyre rregullave:

-Të kenë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës .
-Të jenë të komunikueshëm me kolegët dhe të gatshëm në çdo kohë të japin ndihmën e tyre për nevojat e kompanisë.
-Të karakterizohen nga ndershmëria,integriteti dhe korrektësia
-Të kenë aftësi organizative, kreative dhe të ndihmojnë në dhënien e ideve të reja.
-Të ecin me të njëjtin hap me qëllimet dhe synimet e kompanisë
-Të ruajnë konfidencialitetin
- Nuk pranohen aplikantë të cilët janë duke ndjekur studime.
-Aplikimi me foto është i detyrueshëmCV-te e sjella dorazi prane zyrave tona NUK mund te tërhiqen me sepse konsiderohen si EVIDENCE e Kompanise.


VETËM KANDIDATËT QË PLOTËSOJNË KUSHTET E MËSIPËRME DO TË PËRZGJIDHEN PË TË ZHVILLUAR NJË INTERVISTË!

Chief Human Resources & Law Department
Blvd."Dëshmorët e Kombit", Twin Towers, Tower 2, Kati 4
Tiranë, ALBANIA
Tel/Fax: 00355 42273012
Mobile: 00355 67 40 41 209
burimenjerezore.wicona@yahoo.comVendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...

 

Ky njoftim ka skaduar.