Faqja Kryesore / Oferta pune / kontabilitet - finance

Postimi# A31309

Raporto abuzim | Dergoje me e-mail kete njoftim    Bookmark and Share Shperndaje
Shef Finance

Postuar me: Hene, 18 Shkurt, 2013  18:54
Permiresuar me: Enjte, 23 Maj, 2013  11:59
Skadon me: Merkure, 29 Maj, 2013  19:54
Pergjigju te: Ky njoftim ka skaduar.

 

WICONA SHPALL TË LIRË POZICIONIN E SHEFIT TË FINANCËS
WICONA mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. Për më tepër WICONA ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. Përfitimi funksional i markës qëndron në zgjidhjet më të mira teknike.
SHEF FINANCE
Edukimi, Kualifikimet dhe Eksperiencat e kërkuara:

- Të kenë përfunduar arsimin e lartë, Ekonomik, dega Financë.
- Të kenë mbi 5 vjet eksperiencë pune të ngjashme.
- Preferohet të jetë Kontabël i miratuar
- Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze
- Njohje shumë e mirë e paketës Microsoft Office
- Aftësi shumë të mira komunikimi
- Aftësi për të punuar në grup

Duhet t'i përmbahet këtyre rregullave:

-Të kenë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës .
-Të jenë të komunikueshëm me kolegët dhe të gatshëm në çdo kohë të japin ndihmën e tyre për nevojat e kompanisë.
-Të karakterizohen nga ndershmëria,integriteti dhe korrektësia
-Të kenë aftësi organizative, kreative dhe të ndihmojnë në dhënien e ideve të reja.
-Të ecin me të njëjtin hap me qëllimet dhe synimet e kompanisë
-Të ruajnë konfidencialitetin
- Nuk pranohen aplikantë të cilët janë duke ndjekur studime.
-Aplikimi me foto është i detyrueshëm

CV-te e sjella dorazi prane zyrave tona NUK mund te tërhiqen me sepse konsiderohen si EVIDENCE e Kompanise.

VETËM KANDIDATËT QË PLOTËSOJNË KUSHTET E MËSIPËRME DO TË PËRZGJIDHEN PË TË ZHVILLUAR NJË INTERVISTË!

Chief Human Resources & Law Department
Blvd."Dëshmorët e Kombit", Twin Towers, Tower 2, Kati 4
Tiranë, ALBANIA
Tel/Fax: 00355 42273012
Mobile: 00355 67 40 41 209
burimenjerezore.wicona@yahoo.comVendos banner-in tend
300px X 250pxAdresa:
Lexo me shume...

 

Ky njoftim ka skaduar.