Faqja Kryesore / Maqedoni / Oferta pune / industri - artizanat - transport

industri - artizanat - transport

 
Kerko
Duke shfaqur njoftimet te Maqedoni | Shkup | Oher | Tetove | Kumanove | Gostivar | Diber | Struge | Kercove | Manastir
Titulli
Shfaq fotot
Merkure, 12 Qershor, 2019
Poloni - kërkohen punonjës për klasifikimin dhe përpunimin e lëndëve plastike (Poloni, Shkup) (ka foto)

Poloni, ofrohen vënde pune në punim druri (Poloni, Shkup) (ka foto)