Faqja Kryesore /PER TE PARE NJOFTIMET PREZENTE NE KETE KATEGORI, LEXO DHE PRANO PIKAT ME POSHTE:

1. Jam madhor.
2. Jam i vetedijshem qe njoftimet ne kete nenkategori mund te permbajne imazhe apo tekste te qarta dhe ne menyre potenciale fyese per disa persona
3. Nuk ndjehem i fyer nga permbajtjet me karakter te qarte seksual.
4. Duke klikuar ne butonin ‘Pranoj’, deklaroni te lehtesoni NUMERNJE nga cdo pergjegjesi qe ka lidhje me permbajtjen dhe perdorimin e nenkategorise te cilen keni pranuar.


Na kontaktoni nese shikoni se nje njoftim prezent ne kete nenkategori dhunon rregullat e NUMERNJE.

PRANOJ

REFUZOJ


KUJDES! - zgjidhni seks te sigurte per veten dhe per partnerin tuaj duke zvogeluar rriskun per te marre SST (semundje seksualisht te transmetueshme), mes te cilave HIV.


NumerNje ka zbatuar sistemin e filtrimit te permbajtjes.