Faqja Kryesore / Takime

Takime

 
Kerko
 
Titulli
Hene, 08 Gusht, 2016
Tung Zoja e zonjusha a jeni per sex (Ulpiane, Prishtine)  - Takime / Burre kerkon grua

Dua cuna per njohje takime aventura (Tirane)  - Takime / Grua kerkon burre

Adonisi (Kosov.europ, Peje) (ka foto)  - Takime / Cifte

kerkoj ndonje mami te plote per seks (Prishtine)  - Takime / Burre kerkon grua

kerkoj ndoje femere apo mami qe eshte e interesuar per sexs normal qefi oaguhete (Prishtine)  - Takime / Burre kerkon grua

Kerkoj femra! Paguaj (Prishtine)  - Takime / Burre kerkon grua

kush o per bised seksuale ju pres skype takime122 un jom djal (Prishtine)  - Takime / Cifte

kush o per bised seksuale ju pres skype takime122 un jom djal (Prishtine)  - Takime / Grua kerkon grua

kush o per bised seksuale ju pres skype takime122 un jom djal (Prishtine)  - Takime / Burre kerkon burre

kush o per bised seksuale ju pres skype takime122 un jom djal (Prishtine)  - Takime / Grua kerkon burre

kush o per bised seksuale ju pres skype takime122 un jom djal (Prishtine)  - Takime / Burre kerkon grua

kush o per bised seksuale ju pres skype takime122 un jom djal (Prishtine)  - Takime / Kerkoj shpirtin binjak

kush o per bised seksuale ju pres skype takime122 ... (Prishtine)  - Takime / Kerkoj miq

burim (Ulpiane, Prishtine) (ka foto)  - Takime / Cifte

Djele, 07 Gusht, 2016
Kerkoj zoj per knaqsie jap para te madhe (Prishtine, Prishtine)  - Takime / Burre kerkon grua

Jap 150 per sex me femra (Prishtine, Prishtine)  - Takime / Burre kerkon grua

Per gjitha qiftet dhe femra eksperienc dhe diskret 100% (??????, Mitrovice) (ka foto)  - Takime / Cifte

Shtune, 06 Gusht, 2016
Jam djal 30 vec nga prishtina nese ka goca ose gra per sex me pages me lajmroh (Prishtine, Prishtine)  - Takime / Burre kerkon grua

Kush do sex me euro me sheno (Prishtine, Prishtine)  - Takime / Burre kerkon grua

Sex me para (Tirane)  - Takime / Burre kerkon grua

PO JU PRES (Ulpiane, Prishtine) (ka foto)  - Takime / Kerkoj miq

Kerkoj nje femer deri 35 vj te di te ruaj sek e pa probleme (Tirane)  - Takime / Burre kerkon grua

Paguaj 100 euro per sonte. (Prishtine)  - Takime / Burre kerkon grua

Per cifte serjoz (Tirane) (ka foto)  - Takime / Cifte

PER CIFTET (Tirane) (ka foto)  - Takime / Cifte